مطالب مرتبط:
از قضایی کردن پرونده انتقال شرکت ملی مس به کرمان تاپیگیری طرح تغلیظ مس سرچشمه
فیلم/ توصیه رییس دستگاه قضا به مسئولین قضایی
توقیف 60 دستگاه خودرو و موتورسیکلت متخلف در البرز
شورای حل اختلاف بازوی توانمند دستگاه قضایی و محور ارتقای امنیت
پرونده صد کودکستان متخلف روی میز آموزش و پرورش
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 آبان 1404 ساعت 16:252025-11-17سياسي

پرونده کلاهبرداری دو شرکت واردکننده خودرو روی میز دستگاه قضایی


دادستان عمومی و انقلاب کیش تأکید کرد: روند رسیدگی به پرونده کلاهبرداری دو شرکت واردکننده خودرو با جدیت دنبال می شود.

- پرونده کلاهبرداری دو شرکت واردکننده خودرو روی میز دستگاه قضایی دادستان عمومی و انقلاب کیش تأکید کرد: روند رسیدگی به پرونده کلاهبرداری دو شرکت واردکننده خودرو با جدیت دنبال می شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش ، جمعی از شاکیان با موضوع واردات خودرو با حضور در دادستانی عمومی و انقلاب کیش، از دو شرکت وارد کننده خودرو شکایت کردند.

براساس اظهارات شاکیان، شرکت ها با تبلیغات فریبنده و وعده های غیرواقعی با تعهدات فراتر از توان عملیاتی، خریداران را به پیش خرید خودرو ترغیب کرده و مبالغ و اموال آنان را تحصیل کردند.

با دستور دادستانی، پرونده قضایی به سرعت تشکیل شد و برای انجام تحقیقات تخصصی به پلیس آگاهی ارجاع شده است.

بررسی های فنی و حقوقی در شعبه بازپرسی ادامه دارد و به استناد اعلام دستگاه قضایی، تاکنون بخش قابل توجهی از اموال مالباختگان از طریق شناسایی و اقدامات قانونی بازگردانده شده است.

دادستان عمومی و انقلاب کیش تأکید کرد: روند رسیدگی به پرونده با جدیت دنبال می شود و پیگیری ها تا وصول کامل حقوق زیان دیدگان ادامه خواهد داشت.


برچسب ها: پرونده کلاهبرداری - دادستان عمومی و انقلاب - کلاهبرداری - عمومی و انقلاب - خودرو - دو شرکت - پرونده
آخرین اخبار سرویس:

پرونده کلاهبرداری دو شرکت واردکننده خودرو روی میز دستگاه قضایی

پرونده کلاهبرداری دو شرکت واردکننده خودرو روی میز دستگاه قضایی