مطالب مرتبط:
کشف 3 دستگاه استخراج ارز دیجیتال غیرمجاز در خلیل آباد
قیمت رمز ارز بیت کوین 14 آبان 1404
قیمت رمز ارز اتریوم 14 آبان 1404
قیمت رمز ارز ریپل 14 آبان 1404
قیمت رمز ارز دوج کوین 14 آبان 1404
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 15 آبان 1404 ساعت 12:552025-11-06حوادث

کشف 64 دستگاه غیرمجاز استخراج رمز ارز در شوشتر


مدیر توزیع برق شوشتر از کشف و ضبط 64 دستگاه غیرمجاز استخراج رمز ارز در این شهرستان خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، علی حاجی پور از جمع آوری تعداد 64 دستگاه ماینر غیرمجاز در یک کارگاه صنعتی واقع در این شهرستان خبر داد و گفت: با تلاش دفتر حراست برق شوشتر و بازرسی های انجام شده، استفاده این محل از ماینر غیر مجاز تایید و پس از اخذ حکم قضایی عملیات جمع آوری این دستگاه ها با حضورعوامل نیروی انتظامی (کلانتری 11) انجام شد.

حاجی پور افزود: در این کارگاه صنعتی تعداد 64 دستگاه ماینر غیر مجاز کشف و ضبط و دستگاه ها و دیگر مستندات جهت تشکیل پرونده و سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل داده شد.

مدیریت توزیع برق شهرستان شوشتر در پایان تاکید داشت: استفاده از این دستگاه ها آسیب به شبکه همگانی و همچنین وسایل برقی رسانده و موحب قطعی برق منطقه خواهد شد.

شهروندان گرامی در صورت مشاهده هرگونه استفاده از دستگاه های غیر مجاز ماینر را به شماره 30005121 پیامک کنند و با حفظ محرمانگی هویت آنها، اطلاعات خود را در سایت www.

tavanir.

org.

ir ثبت کنند و از پاداش یک میلیون تومان تا 300 میلیون تومان بهره مند شوند.


برچسب ها: دستگاه - استخراج رمز ارز - دستگاه ها - دستگاه ماینر - کارگاه صنعتی - شهرستان - غیرمجاز
آخرین اخبار سرویس:

کشف 64 دستگاه غیرمجاز استخراج رمز ارز در شوشتر

کشف 64 دستگاه غیرمجاز استخراج رمز ارز در شوشتر