مطالب مرتبط:
وضعیت هوای فردا اصفهان پنجشنبه 8 آبان 1404 | پیش بینی آب و هوای اصفهان در 24 ساعت آینده + هواشناسی اصفهان
هوای امروز مشهد برای همه شهروندان ناسالم است (چهارشنبه، 7 آبان 1404) | تداوم آلودگی هوا طی روزهای آینده
وضعیت هوای فردا قم پنجشنبه 8 آبان 1404 | پیش بینی آب و هوای قم در 24 ساعت آینده + هواشناسی قم
آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، 7 آبان 1404)
برنامه تعطیلی تئاتر در هفته آینده
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 آبان 1404 ساعت 21:002025-10-29اجتماعي

غبارآلودگی هوای اصفهان تا اواسط هفته آینده


غبار صبحگاهی، به دلیل سکون جوی تا اواسط هفته آینده پدیده غالب مناطق مرکزی و صنعتی استان است.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان ؛ کارشناس مسئول پیش بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: تحلیل نقشه ها و مدل های هواشناسی بیانگر حاکمیت شرایط پایدار جوی در سطح استان تا اواسط هفته آینده است.

حجت الله علی عسگریان افزود: در این مدت پدیده غبار صبحگاهی در مناطق مرکزی، موجب افزایش غلظت آلاینده ها می شود و دمای کمینه در پنج روز آینده به آرامی کاهش می یابد.

وی ادامه داد: بیشینه دمای کلانشهر اصفهان، در گرم ترین ساعات امروز به 29 درجه سلسیوس بالای صفر و کمینه آن بامداد فردا به هفت درجه سلسیوس بالای صفر می رسد.

علی عسگریان گفت: خور و بیابانک با بیشینه دمای 32 درجه سلسیوس بالای صفر و بویین میاندشت با کمینه دمای یک درجه سلسیوس بالای صفر به ترتیب گرم ترین و خنک ترین مناطق استان هستند.


برچسب ها: اواسط هفته - هفته آینده - اصفهان - غبار صبحگاهی - مناطق مرکزی - افزایش غلظت آلاینده ها - آینده
آخرین اخبار سرویس:

غبارآلودگی هوای اصفهان تا اواسط هفته آینده

غبارآلودگی هوای اصفهان تا اواسط هفته آینده