مطالب مرتبط:
چمران: نظر شورای شهر و استانداری تهران در صیانت از حریم یکی است + فیلم
قطع آب بالاشهر و پایین شهر ندارد! + ویدئو | با یک تماس30 درصد صرفه جویی کنید | توضیحات مدیر آبفای تهران
ساعت کاهش فشار آب شهر تهران اعلام شد
لیست قیمت جدید آپارتمان در شهر تهران 1404/08/20
تصاویر/برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان مهران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 آبان 1404 ساعت 17:002025-11-11اجتماعي

سیصد و هفتادمین جلسه شورای شهر تهران


برای کاهش آلودگی هوا همکاری بیش از 20 دستگاه لازم است و راهکار شورا برای کاهش آلودگی هوا برقی سازی اتوبوس و تاکسی های برقی در ناوگان حمل و نقل عمومی است.

- از انتقاد عضو شورا از ناتوانی در مدیریت آب تاکاهش آلودگی هوا؛ سیصد و هفتادمین جلسه شورای شهر تهران رییس شورای شهر تهران گفت: برای کاهش آلودگی هوا همکاری بیش از 20 دستگاه لازم است و راهکار شورا برای کاهش آلودگی هوا برقی سازی اتوبوس و تاکسی های برقی در ناوگان حمل و نقل عمومی است.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما.

در نشست امروز شورای شهر تهران ،مهدی پیرهادی رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا گفت: باید از شهرداری تقدیر کرد که از پساب برای آبیاری فضای سبز استفاده کرده است نه اینکه تازه پرسید چرا چنین کرده است.

 پیرهادی با بیان اینکه در 60 سال اخیر سابقه نداشته که در مهر و آبان حتی یک قطره بارندگی نداشته باشیم، اظهار کرد: باید مدیریت مصرف آب صورت بگیرد و مردم به کسانی که در سالهای گذشته بی تدبیری و اشتباه کردند، کمک کنند.

مردم باید با بزرگواری خود افراد ناتوان را ببخشند و به هم کمک کنند نه به افرادی که با تدبیری و ناتوانی و ضعف در مدیریت، این وضعیت را به وجود آورند.


برچسب ها: شورای شهر تهران - کاهش آلودگی - آلودگی هوا - ناوگان حمل و نقل عمومی - جلسه شورای شهر تهران - شهر تهران - شورای شهر
آخرین اخبار سرویس:

سیصد و هفتادمین جلسه شورای شهر تهران

سیصد و هفتادمین جلسه شورای شهر تهران