مطالب مرتبط:
آغاز کاشت فلفل در زمین های کشاورزی بخش شمیل
80 درصد جمعیت کشور تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند
تأکید بر دقت در ساختار اداری بخش کشاورزی/انحلال سازمان های حاکمیتی نیازمند بازنگری است
هوش مصنوعی بهره وری بخش صنعت را 20 درصد افزایش می دهد
وزیر بهداشت: بیمه سلامت 80 درصد جمعیت کشور را پوشش می دهد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 آبان 1404 ساعت 18:502025-10-30اقتصادي

اشتغال 52 درصد جمعیت رفسنجان در بخش کشاورزی


فرماندار رفسنجان با اشاره به اینکه 52 درصد جمعیت شهرستان در بخش کشاورزی اشتغال دارند، بر لزوم توجه ویژه به ظرفیت های اقتصادی این شهرستان تأکید کرد.

- فرماندار اعلام کرد اشتغال 52 درصد جمعیت رفسنجان در بخش کشاورزی ایسنا/کرمان فرماندار رفسنجان با اشاره به اینکه 52 درصد جمعیت شهرستان در بخش کشاورزی اشتغال دارند، بر لزوم توجه ویژه به ظرفیت های اقتصادی این شهرستان تأکید کرد.

حسین رضایی هشتم آبان در نشست فعالان اقتصادی صنعت، کشاورزی و فناوری رفسنجان با مشاور امور همکاری های اقتصادی رییس جمهور با بیان اینکه رفسنجان سرزمین تلاش، تولید و پویایی است، اظهار کرد: این شهرستان دارای چهار بخش، 6 شهر، 14 دهستان و 150 روستا است و جمعیت آن بر اساس آخرین آمار شامل 330 هزار نفر ایرانی و حدود 100 هزار نفر اتباع خارجی می شود.

وی افزود: 41 درصد جمعیت شهرستان رفسنجان روستایی هستند که در مقایسه با میانگین کشوری (24 درصد)، بالاترین نرخ روستانشینی را در کشور داریم.

فرماندار رفسنجان همچنین به حوزه آموزش عالی اشاره کرد و گفت: بیش از 10 هزار دانشجو در 12 دانشگاه فعال شهرستان تحصیل می کنند.

رضایی در بخش بهداشت و درمان نیز اظهار کرد: رفسنجان دارای چهار بیمارستان است که همگی از حدود 60 سال پیش توسط خیران احداث و امروزه فرسوده شده اند و در حال حاضر بیمارستان تسکین


برچسب ها: رفسنجان - شهرستان - بخش کشاورزی - کشاورزی - فرماندار رفسنجان - جمعیت - اقتصادی
آخرین اخبار سرویس:

اشتغال 52 درصد جمعیت رفسنجان در بخش کشاورزی

اشتغال 52 درصد جمعیت رفسنجان در بخش کشاورزی