مطالب مرتبط:
13 آبان نماد بیداری ملت ایران در برابر استکبار جهانی است 
یوم الله 13 آبان، نماد ایستادگی ملت ایران در برابر استکبار جهانی است
حجت الاسلام نصوری: 13 آبان نماد مقاومت ملت ایران در برابر استکبار جهانی است
13 آبان، نماد بصیرت دانش آموزی و مبارزه با استکبار است
حجت الاسلام حاجی صادقی: جنگ شناختی خطرناک ترین حمله جبهه استکبار به ملت ایران است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 9 آبان 1404 ساعت 17:552025-10-31سياسي

فاطمیه، نماد بصیرت و استقامت ملت ایران در برابر فتنه و استکبار


ائمه جمعه استان یزد در خطبه های این هفته نماز جمعه با تأکید بر گرامیداشت یاد شهیدان نوجوان و دفاع از ارزش های انقلاب اسلامی، خواستار حفظ حرمت ایام فاطمیه و برگزاری مجالس با محوریت سیره حضرت زهرا(س) شدند.

- ائمه جمعه استان یزد در خطبه های این هفته نماز جمعه با تأکید بر گرامیداشت یاد شهیدان نوجوان و دفاع از ارزش های انقلاب اسلامی، خواستار حفظ حرمت ایام فاطمیه و برگزاری مجالس با محوریت سیره حضرت زهرا(س) شدند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد ، امام جمعه موقت شهرستان بافق به گرامیداشت یاد شهدای نوجوان و جوان، حسین فهمیده و شهید عجمیان، پرداخت و این شهادت ها را نماد بصیرت و فداکاری ملت ایران در برابر فتنه ها دانست.

حجت الاسلام روحانی بر لزوم رعایت کامل حرمت ایام فاطمیه و پرهیز از برگزاری هرگونه مراسم شادی در این ایام تأکید کرد و خواستار برگزاری مجالس مذهبی با محوریت سیره حضرت زهرا(س) شد.

امام جمعه بهاباد با تأکید بر ثبات سیاست های کلان نظام اسلامی در طول بیش از چهار دهه گذشته، گفت: تغییر دولت ها باعث تغییر سیاست های کلی نظام نمی شود، چرا که جمهوری اسلامی ایران بر پایه باورها و اصول ثابت خود حرکت می کند.


برچسب ها: برگزاری - ایام فاطمیه - گرامیداشت - فاطمیه - خواستار - جمعه - نوجوان
آخرین اخبار سرویس:

فاطمیه، نماد بصیرت و استقامت ملت ایران در برابر فتنه و استکبار

فاطمیه، نماد بصیرت و استقامت ملت ایران در برابر فتنه و استکبار