مطالب مرتبط:
حمله تند رسایی به رییس جبهه اصلاحات و فائزه هاشمی: اگر امروز با اینها برخورد نشود فردا فرزندان اینها دم در می آورند
خشم کیهان از رییس جبهه اصلاحات/ لیاخوف هایی که کام حماسه انتخابات 88 را تلخ کردند اکنون از دموکراسی می گویند!
حمید رسایی: چرا قوه قضاییه با رییس جبهه اصلاحات و فائزه هاشمی برخورد نمی کند؟
برخی اعضای مجمع تشخیص خواسته دولت آمریکا را اجابت کردند/انتقاد عضو جبهه پایداری مجلس از مجمع تشخیص و طرح ادعای دوباره علیه دولت پزشکیان!
برخی اعضای مجمع تشخیص خواسته دولت آمریکا را اجابت کردند/انتقاد عضو جبهه پایداری مجلس از مجمع تشخیص و طرح ادعای دوباره علیه دولت پزشکیان!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 آبان 1404 ساعت 10:552025-10-30سياسي

حمله کیهان به رییس جبهه اصلاحات: «لیاخوفِ خیابانی 88» همان جریان اصلاحات است، نه مجلس


مجلسی که امثال آذر منصوری می پسندند، همان مجلس منفعل و بی خاصیتی است که در دوران دولت روحانی عملاً به حیاط خلوت پاستور تبدیل شده بود.

مجلسی که به جای نظارت، - حمله کیهان به رییس جبهه اصلاحات: لیاخوفِ خیابانی 88 همان جریان اصلاحات است، نه مجلس مجلسی که امثال آذر منصوری می پسندند، همان مجلس منفعل و بی خاصیتی است که در دوران دولت روحانی عملاً به حیاط خلوت پاستور تبدیل شده بود.

مجلسی که به جای نظارت، سلفی شرم آور با موگرینی گرفت و به جای دفاع از منافع مردم، غلام حلقه به گوش برجام و دولت بی کفایت شد.

روزنامه کیهان نوشت: رییس جبهه موسوم به اصلاحات در حالی مجلس دوازدهم را به لیاخوف تشبیه کرده که جریان متبوعش همان جریانی است که در سال 88 به رأی ملت شلیک کرد، در دولت روحانی مشارکت را به پایین ترین سطح رساند و حالا با چهره ای وارونه از دموکراسی سخن می گوید.

در حالی که جریانات مدعی اصلاحات، بار دیگر با لحن تمسخرآمیز و توهین آلود، مجلس دوازدهم را نشانه گرفته اند، مرور کارنامه و رفتار گذشته شان نشان می دهد که کمترین نسبتی با مردم سالاری و رأی ملت ندارند.

سخنان اخیر آذر منصوری، رییس جبهه موسوم به اصلاحات، که در توییتی نمایندگان مردم را به لیاخوف تشبیه کرده، بیش از هر چیز پرده از ذهنیت تمامیت خواه و استبدادی جریانی برمی دارد که در بزنگاه


برچسب ها: مجلس - اصلاحات - دولت روحانی - جریان اصلاحات - همان - مجلسی - آذر منصوری
آخرین اخبار سرویس:

حمله کیهان به رییس جبهه اصلاحات: «لیاخوفِ خیابانی 88» همان جریان اصلاحات است، نه مجلس

حمله کیهان به رییس جبهه اصلاحات: «لیاخوفِ خیابانی 88» همان جریان اصلاحات است، نه مجلس