مطالب مرتبط:
عکس: دیدار دست اندرکاران کنگره میرزای نایینی با رهبرمعظم انقلاب
آغاز عملیات اجرایی ساختمان دادسرای عمومی و انقلاب ملایر
آیت الله علم الهدی: دشمن به دنبال تضعیف خداباوری در نسل جوان است| هدف انقلاب اسلامی توسعه و عزت دین است
لاریجانی: سطح جلسه در شرم الشیخ پایین بود و جای ایران در آنجا نبود/ کاهش برد موشک ها مساوی با تضعیف مهم ترین ابزار دفاعی کشور است/ هدف اصلی دشمن در جنگ 12 روزه، ضربه نهایی و حتی تجزیه ایران بود، اما با مقاومت نیروهای ایرانی این نقشه شکست خورد
وزیر دفاع ونزوئلا: تمامی عملیات های سیا به شکست منجر خواهد شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 2 آبان 1404 ساعت 13:202025-10-24سياسي

شکست عملیات روانی دشمن علیه رهبرمعظم انقلاب


بعد از جنگ تحمیلی 12 روزه تلاش رسانه ها و عملیات روانی دشمن علیه رهبرمعظم انقلاب با شکست مواجه شد.

- امام جمعه تکاب گفت: بعد از جنگ تحمیلی 12 روزه تلاش رسانه ها و عملیات روانی دشمن علیه رهبرمعظم انقلاب با شکست مواجه شد.

 به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ حجت الاسلام کوهی ا  گفت: آنچه که گریبانگیر رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکاست را می خواستند با حاشیه سازی ها در مورد رهبری نظام جمهوری اسلامی از اذهان دور کنند، اما حضور مقتدرانه رهبری در محافل خط بطلانی بر تفکر شیطانی آنان بود و دسیسه آنان را نقش بر آب کرد.

امام جمعه تکاب گفت: علیرغم تحمیل جنگ 12 روزه دولت و مسؤلان کشوری در جای جای این کشور مشغول خدمات رسانی به ملت و بهبود زیرساخت های آن هستند وی سپس به سفر رییس جمهور به استان اشاره و گفت: مسؤلان شهرستان با حضور در این نشست با رییس جمهور مطالبات بحق مردم شهرستان را به استحضار رییس جمهور رساندند.

امام جمعه تکاب گفت: شهرستانی که توانایی تولید 40 درصد طلای کشور را دارد و بیش از 170 اثر طبیعی و تاریخی دارد استحقاق نگاه عادلانه مسئولان کشوری به این شهرستان را دارد.

وی گفت: با این همه موهبت الهی و طبیعی و تاریخی معنایی ندارد این شهرستان از کمبود ها و نارسایی های فراوانی رنج بکشد.


برچسب ها: عملیات روانی - رییس جمهور - جنگ تحمیلی - رژیم غاصب صهیونیستی - انقلاب - عملیات - امام جمعه
آخرین اخبار سرویس:

شکست عملیات روانی دشمن علیه رهبرمعظم انقلاب

شکست عملیات روانی دشمن علیه رهبرمعظم انقلاب