مطالب مرتبط:
دست یلدا ولی نژاد به مدال طلا نرسید/ یک نقره دیگر برای تکواندو ایران
مدال نقره تکواندو به صادقیان رسید
مدال نقره تکواندو به صادقیان رسید
یلدا ولی نژاد فینال را واگذار کرد؛ نقره برای تکواندو ایران
امیررضا صادقیان به مدال نقره تکواندو رسید + فیلم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 آبان 1404 ساعت 21:202025-11-16ورزشي

مدال نقره تکواندو به «یلدا» رسید


تکواندوکار ایران در وزن منفی 70 کیلوگرم با  نتیجه دو بر صفر  مقابل تکواندوکار ازبکستانی شکست خورد و به مدال نقره رسید.

  - به گزارش خبرنگار اعزامی تابناک از ریاض، در دومین روز رقابت های تکواندو بازی های کشورهای اسلامی ریاض، مدال نقره وزن منفی 70 کیلوگرم به یلداوالی نژاد از ایران رسید.

والی نژاد در حالی این مسابقه را در دو راند پیاپی واگذار کرد که هر دو راند مسابقه بسیار تماشایی و نزدیک بود.

یلدا والی نژاد راند اول این مسابقه را با نتیجه دو بر صفر عقب بود اما یه ضربه سه امتیازی والی نژاد به مسابقه برگشت.

اوزادا سابریجوانا تکواندوکار ازبکستانی به حملاتش ادامه تا راند اول را 9 بر 3 برنده شود.

در راند دوم یلدا والی نژاد سعی کرد مقابل حملات حریف با برنامه مقاومت کند که تا لحظه آخر این راند هم موفق بود و توانست این راند را 8 بر 7 برنده شود.

راند سوم این مسابقه حساس تا لحظه آخر به جنگ یلدا والی نژاد با این تکواندوکار ازبک ادامه داشت اما به سود ازبک ها تمام شد تا این فینال هم برای نقره ای باشد.

در روز نخست رقابت های تکواندو، ایران صاحب یک مدال طلا و دو برنز شد.


برچسب ها: تکواندو - مسابقه - تکواندوکار - مدال نقره - نژاد - والی - یلدا
آخرین اخبار سرویس:

مدال نقره تکواندو به «یلدا» رسید

مدال نقره تکواندو به «یلدا» رسید