مطالب مرتبط:
بهره برداری از پروژه آبرسانی به روستای هولیق سراب 
در هفته بسیج بهره برداری از 1021 طرح توسط سپاه خراسان رضوی
بهره برداری کانال انتقال آب کشاورزی در سرچهان
بهره برداری از ساختمان موزه دفاع مقدس استان در سال آینده
شیراز الگوی بهره برداری نوین در صنعت آب و فاضلاب کشور است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 28 آبان 1404 ساعت 14:402025-11-19اقتصادي

بهره برداری از یک واحد دارویی در ساوه


یک واحد فرآورد ه دارویی و دو خط تولید دارو در استان مرکزی بهره برداری شد.

- یک واحد فرآورد ه دارویی و دو خط تولید دارو در استان مرکزی بهره برداری شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزی ، یک واحد فرآورد ه دارویی و دو خط تولید دارو در استان مرکزی با حضور رییس سازمان غذا و دارو به بهره برداری رسید.

دکتر مهدی پیر صالحی در این مراسم گفت: از نظر ارزش ریالی، 82 درصد بازار دارویی کشور توسط تولیدات داخلی تأمین می شود و تنها 18 درصد به واردات اختصاص دارد.

پیر صالحی همچنین در خصوص تامین شیرخشک در کشور افزود: برای تامین شیرخشک 5 کارخانه در کشور فعالیت می کنند که امروز با مشکل خروج ارز مواجه هستند و با این وجود برای تامین شیر خشک رگولار مشکلی نداریم.

مدیدعامل گروه دارویی نیز گفت: با راه انداری این واحد دارویی چرخه تکمیل دارو را کامل کردیم و ظرفیت تولید سالانه 500 تن انواع مواد نیمه آماده دارویی برای عرضه به شرکت های دارو سازی آماده شده است.

خط تولید ماده موثره متفورمین و خط تولید شربت های نارکوتیک نیز در دو واحد مجزای این گروه دارویی به بهره برداری رسید و در مجموع برای 100 نفر فرصت شغلی ایجاد شد.


برچسب ها: دارو - دارویی - بهره برداری - استان مرکزی - تولید دارو - تولید - خط تولید
آخرین اخبار سرویس:

بهره برداری از یک واحد دارویی در ساوه

بهره برداری از یک واحد دارویی در ساوه