مطالب مرتبط:
کشف 12 تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان های خراسان رضوی (7 آبان 1404)
کشف 145 تن برنج و نیم تن چای احتکارشده در جنوب تهران
کشف 12 تن برنج ایرانی در یکی از شهرستان های خراسان رضوی (7 آبان 1404)
قیمت جدید برنج ایرانی و پاکستانی در بازار
کشف 145 تن برنج و نیم تن چای احتکاری در جنوب تهران | متهم 6.8 میلیارد تومان جریمه شد (6 آبان 1404)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 آبان 1404 ساعت 10:552025-10-29حوادث

کشف 12 تن برنج ایرانی احتکارشده در سبزوار


 12 تن برنج ایرانی احتکارشده درسبزوار کشف وضبط شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، رییس بسیج اصناف سبزوار گفت: این مقدار برنج در پی گزارش های مردمی و پیگیری های میدانی مأموران بسیج اصناف شهرستان سبزوار با همکاری اداره اماکن عمومی و بازرسی اتاق اصناف از زیرزمین یک منزل مسکونی کشف  شد.

سرهنگ پاسدار احمد محمدی جم، ادامه داد: این اقدام در راستای مقابله با احتکار و جلوگیری از ایجاد التهاب در بازار مواد غذایی انجام شد و فرد متخلف به مراجع قضایی معرفی شد.

محمدی جم افزود: بسیج اصناف سبزوار در ماه های اخیر با اجرای طرح های مشترک بازرسی و رصد مستمر بازار، نقش مؤثری در برخورد با پدیده هایی، چون گران فروشی، احتکار و عرضه خارج از شبکه ایفا کرده است.

وی اظهار کرد: واحد بازرسی و نظارت این اداره به صورت مستمر بر فعالیت واحد های اقتصادی اعم از انبارها، سردخانه ها، مراکز عمده نگهداری کالا، مراکز تولید و توزیع نهاده های دامی نظارت داشته و با تخلفات برخورد می کند.

محمدی جم اعلام کرد: سامانه تلفنی 124 نیز آماده دریافت شکایات و گزارش های مردمی از نحوه عرضه کالا و خدمات است.

 20 هزار واحد صنفی زیر نظر 40 اتحادیه در شهرستان سبزوار فعالیت دارند.


برچسب ها: سبزوار - بسیج اصناف - احتکار - برنج ایرانی - اصناف - بازرسی - شهرستان سبزوار
آخرین اخبار سرویس:

کشف 12 تن برنج ایرانی احتکارشده در سبزوار

کشف 12 تن برنج ایرانی احتکارشده در سبزوار