مطالب مرتبط:
حوادث کار امسال جان 29 نفر را در کرمانشاه گرفت
ثبت 467 هزار درخواست صدور مجوز کسب و کار در استان مازندران
یادبود قربانیان حوادث ترافیکی؛ لحظات طلایی، پشیمانی ها و نقش بی احتیاطی ها
تأکید بر آمادگی کامل دهیاری ها و دستگاه های خدمات رسان برای حوادث فصل سرما
یک فوتی و یک مصدوم در حادثه رانندگی در اتوبان قزوین
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 آبان 1404 ساعت 23:252025-11-16حوادث

55 فوتی ناشی حوادث کار در مازندران


55 نفر بر اثر حوادث ناشی از کار 6 ماهه امسال در مازندران جان خود را از دست دادند - به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ؛ مدیر کل پزشکی قانونی استان گفت: مرگ و میر ناشی از حوادث کار در 6 ماهه امسال 55 نفرهستند که این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل تغییری نداشت.

علی عباسی با بیان اینکه 54 از جان باختگان مرد و مابقی زن هستند، افزود: از این موارد 37 نفر متاهل و مابقی مجرد هستند    او ادامه داد: سقوط از بلندی با 35 فوتی رتبه اول مرگ های ناشی از حوادث کار را به خود اختصاص می دهد و برق گرفتگی، جسم سخت هر کدام با 8 و سایر با 4 فوتی در رتبه های بعدی مرگ بر اثر حوادث کار قرار دارند.

  مدیر کل پزشکی قانونی مازندران گفت:در 6 ماهه امسال بیشترین مرگ های ناشی از حوادث کار با 16 مورد در مرداد ماه و کمترین آن با 4 مورد در فروردین ماه ثبت شده است.

علی عباسی افزود: شهرستان های ساری با 11، آمل با 9 و بابل با 5 به ترتیب بیشترین و شهرستان های چالوس، سوادکوه و محموداباد هر کدام با یک فوتی کمترین موارد مرگ بر اثر حوادث کار را داشتند.

او ادامه داد: بیشترین سن مربوط به افراد 21 تا 30 سال با 15 فوتی و سنین بیش از 61 سال با 2 فوتی کمترین آمار طی این شش ماه گزارش شده است.

عضو شورای قضایی استان گفت: 430 مصدوم ناشی از حوادث کار نیز در این مدت به پزشکی قانونی مراجعه کردند که این رقم در


برچسب ها: حوادث کار - مازندران - حوادث - پزشکی قانونی - علی عباسی - حوادث ناشی از کار - 6 ماهه
آخرین اخبار سرویس:

55 فوتی ناشی حوادث کار در مازندران

55 فوتی ناشی حوادث کار در مازندران