مطالب مرتبط:
آتش سوزی عمدی در مسیر آب شیرین کن بندر لنگه؛ تحقیقات ادامه دارد
خط انتقال آب دریا به آب شیرین کن بندر لنگه دچار آتش سوزی شد |
خط انتقال آب دریا به آب شیرین کن بندر لنگه دچار آتش سوزی شد رونویس | اخبار ورزشی
خوزستان طعمه حریق شد؛ تراژدی بلوط های هزارساله اندیکا
بندر امام خمینی (ره): غول خفته اقتصاد دریاپایه یا توهم نماینده رییس جمهور؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 16 آبان 1404 ساعت 12:202025-11-07حوادث

بندر لنگه طعمه حریق شد


فرماندار بندر لنگه از وقوع آتش سوزی در بخشی از خط انتقال آب دریا به آب شیرین کن این شهرستان خبر داد و گفت: این حادثه بر اثر بی احتیاطی افراد ناشناس رخ داده است.

- فواد مرادزاده با اعلام این خبر اظهار کرد: بر اثر بی احتیاطی و رفتار ناآگاهانه و غیرمسئولانه افراد ناشناس، بخشی از خط انتقال آب دریا به آب شیرین کن بندر لنگه دچار آتش سوزی و آسیب شد.

به گزارش تابناک به نقل از مهر، وی افزود: از نخستین ساعات صبح امروز، تیم های عملیاتی شرکت آب و فاضلاب در محل حادثه حضور یافته اند و عملیات ترمیم بخش آسیب دیده با سرعت در حال انجام است.

فرماندار بندر لنگه با اشاره به پیش بینی کارشناسان اداره آب و فاضلاب گفت: بر اساس ارزیابی های انجام شده، انتظار می رود مشکل ایجادشده تا فردا برطرف و جریان آب شرب شهر به حالت عادی بازگردد.

مرادزاده بر ضرورت صیانت از منابع و زیرساخت های حیاتی شهرستان تأکید کرد و گفت: آب مایه حیات است و حفاظت از تأسیسات آبی وظیفه ای همگانی محسوب می شود، چرا که هرگونه آسیب به این زیرساخت ها مستقیماً سلامت و رفاه مردم را تهدید می کند.


برچسب ها: بندر لنگه - انتقال آب دریا - افراد ناشناس - خط انتقال آب - آب و فاضلاب - آب شیرین کن - بی احتیاطی
آخرین اخبار سرویس:

بندر لنگه طعمه حریق شد

بندر لنگه طعمه حریق شد