مطالب مرتبط:
خبر مهم وزیر آموزش و پرورش درباره اولویت اول دولت، مجلس و دستگاه های اجرایی
انسجام دولت، مجلس و مدیران، کلید تحقق تحول در آموزش و پرورش است
تعیین تکلیف نیروهای شرکتی هیچ بار مالی برای دولت نخواهد داشت/ مدل های مختلف استخدامی در آموزش و پرورش محل ایراد است
اقتدار علمی ایران از دل آموزش و پرورش برمی خیزد
برگزاری شورای آموزش و پرورش شهرستان نایین
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 آبان 1404 ساعت 16:102025-10-30سياسي

آموزش و پرورش اولویت نخست دولت و مجلس است


وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه تعلیم و تربیت زیربنای توسعه کشور است، آموزش و پرورش را اولویت نخست دولت و مجلس دانست.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان  ؛ وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر نقش بنیادین تعلیم و تربیت در ساختار توسعه کشور، آموزش و پرورش را اولویت اول دولت، مجلس و دستگاه های اجرایی خواند و از هم افزایی بی سابقه میان نهاد های حاکمیتی برای تحول در این حوزه خبر داد.

کاظمی با اشاره به برگزاری بیش از 17 شورای آموزش و پرورش در استان ها، از حضور فعال استانداران، فرمانداران، نمایندگان مجلس و اعضای کمیسیون های تخصصی در این شورا ها قدردانی کرد و افزود: تا زمانی که نگاه عمیق و انسجام در آموزش و پرورش شکل نگیرد، تحول رخ نمی دهد که امروز این انسجام در حال تحقق است و دولت، مجلس و مدیران اجرایی در کنار هم هستند.

وی از پیگیری موضوعاتی، چون آیین نامه ارتقای معلمان، افزایش حق مدیریت مدارس، اصلاحات در شورای عالی آموزش و پرورش و رفاهیات فرهنگیان خبر داد و گفت: بسیاری از خواسته ها و مطالبات فرهنگیان، جزو مسائل روزانه ما بوده و این مسائل در حال پیگیری است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به طرح نهضت مدرسه سازی، گفت: پروژه های نیمه تمام شهرستان خدابنده تکمیل شود.


برچسب ها: آموزش و پرورش - آموزش - پرورش - وزیر آموزش و پرورش - تعلیم و تربیت - دولت و مجلس - مجلس
آخرین اخبار سرویس:

آموزش و پرورش اولویت نخست دولت و مجلس است

آموزش و پرورش اولویت نخست دولت و مجلس است