مطالب مرتبط:
مقایسه طرح فروش فوری و فروش فوق العاده قرعه کشی ایران خودرو
تاریخ جدید قرعه کشی محصولات ایران خودرو
تاریخ قرعه کشی محصولات ایران خودرو اعلام شد
10 آبان؛ قرعه کشی محصولات ایران خودرو
زمان برگزاری قرعه کشی محصولات ایران خودرو مشخص شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 آبان 1404 ساعت 10:152025-10-29اقتصادي

فروش کالا از طریق قرعه کشی، جرم است


 جانشین دادستان تربت حیدریه، فروش کالا از طریق قرعه کشی را ممنوع و آن را از نظر قانونی، «جرم» دانست.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، محمدزاده گفت: این اقدام علاوه بر تخلف صنفی، عملی مجرمانه است و قانون گذار برای مرتکبان، مجازات مشخصی تعیین کرده که شامل مجازات حبس و رد مال است.

  وی با اشاره به ماده 69 قانون نظام صنفی کشور افزود: بر اساس این ماده، فروش کالا از طریق قرعه کشی ممنوع است و مرتکبان علاوه بر جبران خسارت وارده، به پرداخت جریمه ای معادل سه برابر مبالغ دریافتی محکوم خواهند شد.

  محمدزاده همچنین تاکید کرد: این اقدام از منظر کیفری نیز جرم محسوب می شود و مطابق قانون مجازات مرتکبین ارتشا و اختلاس، برای آن مجازات حبس و رد مال پیش بینی شده است.

  جانشین دادستان تربت حیدریه از شهروندان خواست در صورت مشاهده یا اطلاع از چنین تخلفاتی، مراتب را به دادسرا یا پلیس اماکن گزارش دهند تا مطابق قانون با متخلفان برخورد شود.


برچسب ها: مجازات - قرعه کشی - تربت حیدریه - قانون - مجازات حبس - محمدزاده - دادستان
آخرین اخبار سرویس:

فروش کالا از طریق قرعه کشی، جرم است

فروش کالا از طریق قرعه کشی، جرم است