مطالب مرتبط:
امام جمعه کاشان: شرط  ایران برای عادی سازی روابط، توقف حمایت آمریکا از رژیم صهیونی است
خطبه عجیب امام جمعه اردبیل؛ ممدانی با شعار حمایت از فلسطین به شهرداری نیویورک رسید/ انتخاب «ممدانی» زلزله غزه در نیویورک بود
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
تصاویر/ دیدار مسئولان و اساتید اولین همایش توانمندسازی آموزگاران ابتدایی در بازشناسی خط قرآن درسی با امام جمعه تبریز
امام جمعه قزوین: قوی شدن و اقتدار تنها را مقابله استکبار است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 16 آبان 1404 ساعت 18:102025-11-07سياسي

تاکید امام جمعه ساری بر حمایت از مظلوم


امام جمعه ساری بر حمایت از مظلوم تاکید کرد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ؛ نماینده ولی فقیه در مازندران در خطبه های امروز 16 آبان 1404 نماز جمعه ساری با بیان اینکه امروز سالروز ابلاغ سیاست های کلی توسعه دریا محور از طرف مقام معظم رهبری است، گفت: مازندران در میان هفت استان ساحلی، یک موقعیت بسیار مهمی دارد و می توانیم در توسعه اقتصاد دریا محور سهم زیادی داشته باشیم؛ به شرط اینکه به این ابلاغ توجه جدی شود.

آیت الله محمدی لایینی درباره انحلال بانک آینده افزود؛ این بانک خسارت های زیادی به اقتصاد کشور وارد کرده و منحل شدنش جای تشکر دارد، ولی به انحلال تنها نباید کفایت کرد، باید مسببین، برنامه ریزان، مجوز دهندگان و ناظرینی که در این سال ها جلوی ظلم نایستادند و تماشا کردند، تحت پیگرد قانونی قرار بگیرند و پاسخگو باشند.

وی یادآور شد: جمع آوری گاز های مشعل نیز جای تقدیر دارد، که این مشعل های گازی که ده ها سال دارد می سوزد، قرارداد هایی بسته شده و مقداری از اینها دارد مدیریت می شود و گازش در اختیار قرار می گیرد، این اقدام هم ناترازی گاز را تا حدودی برطرف می کند، هم صرفه جویی می شود و هم در هوای پاک و محیط زیست تأثیرگذار است، هر روز حدود 300میلیون فوت مکعب (بیش از هشت میلیون متر مکعب) گاز می سوخت و هدر می رفت.


برچسب ها: امام جمعه ساری - مازندران - آیت الله محمدی لایینی - امام جمعه - نماینده ولی فقیه - مقام معظم رهبری - انحلال
آخرین اخبار سرویس:

تاکید امام جمعه ساری بر حمایت از مظلوم

تاکید امام جمعه ساری بر حمایت از مظلوم