مطالب مرتبط:
می خواهم کنار زاینده رود دفن شوم/ ایرانیان عرب نیستند
شورای نگهبان: لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور تأیید شد
لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور، قانون شد
شرکت ریل گردش ایرانیان قصد فروش 10 دستگاه واگن را اعلام کرد
چرا بیت کوین ایرانیان از بین رفت؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 18 آبان 1404 ساعت 08:202025-11-09سياسي

می خواهم کنار زاینده رود دفن شوم/ ایرانیان عرب نیستند


همسر اول او آمریکایی بود، اما از او جدا شد و با عدن نبی، خانمی ایرانی و از اهالی ارومیه که ایرانی آشوری بود ازدواج کرد.

او در مراسمی که به منظور اهدای منزل مسکونی به وی از طرف استانداری اصفهان برگزار شده بود گفت: - می خواهم کنار زاینده رود دفن شوم/ ایرانیان عرب نیستند همسر اول او آمریکایی بود، اما از او جدا شد و با عدن نبی، خانمی ایرانی و از اهالی ارومیه که ایرانی آشوری بود ازدواج کرد.

او در مراسمی که به منظور اهدای منزل مسکونی به وی از طرف استانداری اصفهان برگزار شده بود گفت: برای من مایه افتخار است که امروز در میان شما حاضر شده، در شهر زیبا و تاریخی شهر اصفهان حضور یافتم.

 باری در سخنرانی اش در اصفهان گفته بود: باید به آمریکایی ها بگویم که ایرانیان عرب نیستند، اکنون هر کسی به خوبی می داند که ایران فرهنگ و تمدن دارد و خیلی مهم است که در کشور آمریکا بفهمند که مردم ایران یک شهر و فرهنگ قدیمی و تاریخی همچون شهر اصفهان را دارند.

اکنون که خویش را در جمع شما می بینیم بسیار خوشحال هستم و همه باید بدانند که ایرانیان موسیقی، هنرهای زیبا و ویژه ای برای خود دارند.

خودش را از بقیه ما ایرانی تر می دانست، چون نه به واسطه تولد، بلکه آگاهانه دلبسته ایران شده بود.


برچسب ها: ایران - ایرانی - استانداری اصفهان - آمریکا - اصفهان - ایرانیان - آمریکایی
آخرین اخبار سرویس:

می خواهم کنار زاینده رود دفن شوم/ ایرانیان عرب نیستند

می خواهم کنار زاینده رود دفن شوم/ ایرانیان عرب نیستند