مطالب مرتبط:
انسداد موقت مسیر های اطراف میدان امام حسن مجتبی (ع) مشهد به دلیل اجرای پروژه عمرانی
انسداد موقت مسیر های اطراف میدان امام حسن مجتبی(ع) مشهد به دلیل اجرای پروژه عمرانی (12 آبان 1404)
دعوت امام جمعه بوشهر به حضور حماسی جوانان در راهپیمایی 13 آبان
فیلم| دعوت امام جمعه سنندج از مردم این شهرستان برای حضور در راهپیمایی 13 آبان
دعوت امام جمعه اهل سنت کرمانشاه به حضور گسترده مردم در راهپیمایی ضد استکباری 13 آبان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 13 آبان 1404 ساعت 10:002025-11-04سياسي

تجلی شکوهِ حضور اصفهانی ها در میدان امام (ره)


مردم همیشه در صحنه اصفهان با حضور تماشایی خود در راهپیمایی 13 آبان قابی ماندگار را در میدان امام (ره) به تصویر کشیدند.

- مردم همیشه در صحنه اصفهان با حضور تماشایی خود در راهپیمایی 13 آبان قابی ماندگار را در میدان امام (ره) به تصویر کشیدند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان ؛ امروز گروه های مختلف مردم ولایت مدار و انقلابی اصفهان بویژه دانش آموزان و داانشجویان اصفهان از ورودی های اصلی میدان امام (ره) شامل میدان امام حسین (ع)، خیابان استانداری، گذر سعدی و چهارراه شکرشکن به این میدان تاریخی آمدند و یک صدا ندای استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی را فریاد زدند تا بار دیگر وحدت، همدلی و وفاداری خود به انقلاب و ولایت فقیه را به جهانیان نشان دهند.

میدان امام (ره) اصفهان دومین میدان تاریخی بزرگ جهان است که توسط شاه عباس صفوی در سال 1021 هجری در ابعادی در حدود 500 در 160 متر ساخته شد.

این میدان 8 بهمن 1313 به شماره 102 در فهرست آثار ملی ایران و اردیبهشت 1358 به شماره 115 جزو نخستین آثار ایرانی بود که به عنوان میراث جهانی یونسکو نیز به ثبت رسید.


برچسب ها: میدان امام - اصفهان - میدان - راهپیمایی 13 آبان - امام - راهپیمایی - تماشایی
آخرین اخبار سرویس:

تجلی شکوهِ حضور اصفهانی ها در میدان امام (ره)

تجلی شکوهِ حضور اصفهانی ها در میدان امام (ره)