مطالب مرتبط:
بانک شهر با پلنگ مازندران لیگ برتر کشتی ایران را طوفانی شروع کرد
انتخاب ایران به عنوان رییس هیئت اجرایی جی یی سی اف
نتیجه بازی هندبال ایران و قزاقستان امروز پنجشنبه 1 آبان 1404
نتیجه بازی والیبال ساحلی ایران و قزاقستان امروز پنجشنبه 1 آبان 1404
برگزاری نمایشگاه مشترک خوشنویسی ایران و کره
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 2 آبان 1404 ساعت 14:552025-10-24سياسي

روز مازندران، روزی برای ایران


14 آبان به عنوان روز مازندران، در واقع روزی برای همه ایران است.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ؛ امام جمعه رامسر گفت: روز مازندران نه تنها برای خود مازندران بلکه سراسر کشور مهم است، چون به لحاظ دینی مردم مازندران، اسلام را با رویکرد شیعه پذیرفتند که از نظر تاریخی و سیاسی هم بسیار مهم است.

حجت الاسلام محمود علیخانی افزود: 14 آبان فرصتی است تا درهمه شهر ها و روستا های مازندران، ویژه برنامه هایی اجرا شود و فقط در یک روز خلاصه نشود.

  وی با بیان اینکه مردم این دیار دو و نیم قرن در برابر اسلام انحرافی اموی و عباسی مقاومت کردند و در نهایت اسلام ناب محمدی را با محوریت اهل بیت پذیرفتند گفت: قدرت های اموی و عباسی نتوانستند مازندران را فتح کنند و مردم این دیار اسلام را با رویکرد اهل بیت (ع) و علویان پذیرفتند که نشان از بصیرت آنان دارد.

  امام جمعه رامسر تصریح کرد: این حکومت نه تنها در تبرستان و دیلمان شکل گرفت بلکه توسعه پیدا کرد و تا یمن گسترش یافت.

وی در ادامه تاکید کرد: با توجه به تقارن روز مازندران با ایام فاطمیه، امسال برنامه های گسترده ای با عنوان زنان فاطمی تبرستان در رامسر برگزار خواهد شد.


برچسب ها: مازندران - اسلام - امام جمعه - اهل بیت - مردم - حجت الاسلام - ویژه برنامه
آخرین اخبار سرویس:

روز مازندران، روزی برای ایران

روز مازندران، روزی برای ایران