مطالب مرتبط:
برنامه مسابقات کشتی ایران در بازی های همبستگی کشورهای اسلامی
برنامه مسابقات کشتی ایران در بازی های همبستگی کشورهای اسلامی
بازی های کشورهای اسلامی| پیروزی سخت تیم ملی والیبال ایران مقابل بحرین در گام نخست
بازی های کشورهای اسلامی/ بوکسورهای ایران حریفان خود را شناختند
بازی های کشورهای اسلامی| مردان و زنان بوکس ایران حریفان خود را شناختند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 15 آبان 1404 ساعت 10:452025-11-06ورزشي

حضور 4 نماینده اردبیلی در ترکیب کاروان ایران برای بازی های کشورهای اسلامی


چهار چهره شاخص و افتخارآفرین ورزش استان اردبیل در ترکیب کاروان ورزشی جمهوری اسلامی ایران در ششمین دوره بازی های کشورهای اسلامی 2025 که به میزبانی ریاض عربستان برگزار می شود، - حضور 4 نماینده اردبیلی در ترکیب کاروان ایران برای بازی های کشورهای اسلامی چهار چهره شاخص و افتخارآفرین ورزش استان اردبیل در ترکیب کاروان ورزشی جمهوری اسلامی ایران در ششمین دوره بازی های کشورهای اسلامی 2025 که به میزبانی ریاض عربستان برگزار می شود، حضور دارند به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل در ششمین دوره بازی های کشور های اسلامی 2025 عربستان که در شهر ریاض برگزار خواهد شد یلدا حاجی قهرمانی داور بین المللی ووشو، عرفان محرمی قهرمان ووشوی جهان، مهسا بهشتی قهرمان وزنه برداری آسیا و امیرحسین موشحی عصر قهرمان شمشیربازی آسیا به نمایندگی از استان اردبیل، از 16 تا 30 آبان ماه در این رقابت ها حضور خواهند یافت.

این ورزشکاران و داور بین المللی از مفاخر ورزش استان اردبیل به شمار می روند و حضور آنها در این رویداد بین المللی، نشانگر رشد، بالندگی و جایگاه برجسته ورزش اردبیل در عرصه ملی و جهانی است.

ششمین دوره بازی های کشور های اسلامی از 13 آبان ماه 1404 با آغاز رقابت برخی رشته ها در شهر ریاض آغاز شده و مراسم رسمی افتتاحیه در 16 آبان برگزار خواهد شد.


برچسب ها: کشورهای اسلامی - اسلامی - جمهوری اسلامی ایران - اردبیل - استان اردبیل - جمهوری اسلامی - بازی
آخرین اخبار سرویس:

حضور 4 نماینده اردبیلی در ترکیب کاروان ایران برای بازی های کشورهای اسلامی

حضور 4 نماینده اردبیلی در ترکیب کاروان ایران برای بازی های کشورهای اسلامی