مطالب مرتبط:
مازاد حساب جاری کره جنوبی در سپتامبر به 13.47 میلیارد دلار افزایش یافت
مصرف گاز آلمان افزایش یافت
سن ورود به دانشگاه فرهنگیان افزایش یافت
سرمایه شرکت واسپاری کرمان موتور به 300 میلیارد تومان افزایش یافت
کاهش سهم عوامل خدماتی با هدف افزایش ظرفیت اعزام زائران حج
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 15 آبان 1404 ساعت 17:252025-11-06اقتصادي

ظرفیت برداشت گاز غنی فاز 14 پارس جنوبی افزایش یافت


مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس از تکمیل عملیات حفاری و بهره برداری از دو حلقه چاه در فاز 14 پارس جنوبی خبر داد و گفت: با راه اندازی این چاه ها، - مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس از تکمیل عملیات حفاری و بهره برداری از دو حلقه چاه در فاز 14 پارس جنوبی خبر داد و گفت: با راه اندازی این چاه ها، ظرفیت برداشت گاز غنی از این فاز حدود چهار میلیون متر مکعب در روز افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر ؛ تورج دهقانی با اشاره به برنامه ریزی برای تکمیل چاه های باقی مانده طرح های 35ماهه پارس جنوبی اظهار داشت: عملیات تکمیل دو حلقه چاه این فاز از مردادماه سال جاری آغاز شد و خوشبختانه با تلاش متخصصان و کارکنان عملیاتی، این دو چاه هم اکنون در مدار تولید قرار گرفته و به افزایش ظرفیت تولید میدان پارس جنوبی انجامیده اند.

وی با اشاره به اهمیت این افزایش تولید در آستانه فصل سرد سال تأکید کرد: آمادگی کامل تأسیسات و چاه های تولیدی در میدان مشترک پارس جنوبی، نقش مهمی در تأمین پایدار گاز کشور در فصل زمستان و مدیریت تراز انرژی ایفا می کند.

دهقانی اجرای مستمر طرح های تکمیلی در سکو های تولیدی میدان مشترک پارس جنوبی را از اولویت های شرکت نفت و گاز پارس برشمرد و گفت: در همین راستا تلاش می شود تا حداکثر ظرفیت تولید گاز از میدان مشترک پارس جنوبی حفظ


برچسب ها: پارس جنوبی - پارس - جنوبی - افزایش - عملیات - بهره برداری - تکمیل
آخرین اخبار سرویس:

ظرفیت برداشت گاز غنی فاز 14 پارس جنوبی افزایش یافت

ظرفیت برداشت گاز غنی فاز 14 پارس جنوبی افزایش یافت