مطالب مرتبط:
خبرهای خوب حمایتی برای بازنشستگان | افزایش حقوق، درمان رایگان و سبد کالایی برای بازنشستگان در دستور کار دولت و مجلس
دولت برای رفاه بازنشستگان دست به کار شد | بازنشستگان و مستمری بگیران این وام را از دست ندهید!
ببینید | قالیباف: امام معتقد بودند دخالت دولت در اقتصاد اگر کار به زمین نمانده باشد، شرعاً حرام است
پزشکیان شخصا به داد مردم می رسد/ جراحی بودجه 1405 در دستور کار دولت
بهروزآذر: دولت سهم ویژه ای برای مناصب مدیریتی بانوان در نظر گرفت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 آبان 1404 ساعت 11:352025-10-27سياسي

 83 بانو در دولت به کار گرفته شده اند / زنان ما مستحق موقعیت های مدیریتی هستند


معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: زنان ایران در سال های اخیر به طور جدی توانمند شده اند و شایستگی حضور در سطوح مدیریتی را دارند، - معاون رییس جمهور در امور زنان:  83 بانو در دولت به کار گرفته شده اند / زنان ما مستحق موقعیت های مدیریتی هستند ایسنا/مازندران معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: زنان ایران در سال های اخیر به طور جدی توانمند شده اند و شایستگی حضور در سطوح مدیریتی را دارند، گفت: 83 بانوی توانمند در دولت چهاردهم به کارگیری شدند این رقم در حال افزایش است و باید فرصت های بیشتری برای زنان ایجاد شود.

زهرا بهروز آذر دوشنبه پنجم آبان در نشست بانوان نخبه استان مازندران که با حضور استاندار، نماینده مردم ساری و مدیرکل بانوان استانداری برگزار شد، با تأکید بر اهمیت نقش زنان در پیشرفت کشور، اظهار داشت: زنان ما مستحق موقعیت های مدیریتی هستند و در سال های اخیر توانسته اند در عرصه های مختلف علمی، اجتماعی و اجرایی توانمندی خود را به اثبات برسانند.

بهروزآذر با اشاره به برگزاری انتخابات شوراها گفت: امروز 14 بانوی منتخب در شوراهای اسلامی شهر و روستا فعالیت دارند که بار سنگین مسئولیت 40 میلیون زن کشور بر دوش آنان است.


برچسب ها: معاون رییس جمهور - زنان - رییس جمهور - زنان و خانواده - امور زنان - توانمند - بانو
آخرین اخبار سرویس:

 83 بانو در دولت به کار گرفته شده اند / زنان ما مستحق موقعیت های مدیریتی هستند

 83 بانو در دولت به کار گرفته شده اند / زنان ما مستحق موقعیت های مدیریتی هستند