مطالب مرتبط:
62 هزار لیتر سوخت قاچاق در بندرعباس کشف شد
62 هزار لیتر سوخت قاچاق در بندرعباس کشف شد
62 هزار لیتر سوخت قاچاق در بندرعباس کشف شد
دستگیری یکی از عوامل اصلی قاچاق سوخت در هرمزگان
کشف بیش از 50 هزار سوخت قاچاق توسط دریابانان خوزستانی 
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 آبان 1404 ساعت 15:552025-10-29اقتصادي

ضبط سوخت قاچاق در سردشت


راننده اتوبوس برای قاچاق سوخت به پرداخت یک میلیارد و 148 میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.

- به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛حسین نجف زاده گفت: پرونده قاچاق 800 لیتر سوخت از نوع گازوییل به ارزش 328 میلیون ریال در شعبه اول ویژه رسیدگی به قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان سردشت رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی افزود:شعبه رسیدگی کننده با بررسی محتویات پرونده و ارائه نکردن اسناد و مدارک قانونی تخلف انتسابی را محرز و متخلف را علاوه بر ضبط سوخت کشف شده به پرداخت 764 میلیون ریال جریمه نقدی معادل 2 برابر ارزش ریالی سوخت محکوم کرد.

نجف زاده افزود: شعبه همچنین مبلغ 382 میلیون ریال معادل ارزش ریالی سوخت از بابت حمل کالای قاچاق به حکم صادره اضافه و در مجموع متخلف را به پرداخت یک میلیارد و 146 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

نجف زاده گفت: عوامل انتظامی مستقر در بازارچه مرزی گیله شهرستان سردشت سوخت قاچاق را در بازرسی از یک دستگاه اتوبوس کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.


برچسب ها: میلیون - ریال - آذربایجان غربی - تعزیرات حکومتی - قاچاق - سوخت - نجف زاده
آخرین اخبار سرویس:

ضبط سوخت قاچاق در سردشت

ضبط سوخت قاچاق در سردشت