مطالب مرتبط:
153 دستگاه خودرو شوتی حامل کالای قاچاق در فارس توقیف شد
توقیف 153 دستگاه خودرو شوتی در جاده های فارس
افت قیمتی 2 تا 30 میلیون تومانی در بازار خودروهای داخلی
توقیف 153 دستگاه خودرو شوتی طی 24 ساعت گذشته در فارس
توقیف 153 دستگاه خودرو شوتی و کشف 100 میلیارد تومان کالای قاچاق
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 18 آبان 1404 ساعت 09:252025-11-09حوادث

توقیف خودروی شوتی با خلافی 90 میلیون تومانی در کمربندی یاسوج-اصفهان


فرمانده پلیس راه کهگیلویه و بویراحمد گفت: خودروی شوتی با خلافی 90 میلیون تومانی در کمربندی یاسوج-اصفهان توقیف شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، سرهنگ حسن دانایار گفت: خودروی متخلف با نزدیک به 90 میلیون و 449 هزار تومان خلافی در کمربندی یاسوج-اصفهان توسط مأموران پلیس راه توقیف شد.

وی بیان کرد: این خودرو با حرکات خطرناک، ایجاد رعب و وحشت برای دیگر رانندگان ایجاد می کرد و حتی از ایستگاه های پلیس نیز فرار کرده بود.

فرمانده پلیس راه کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: راننده این خودرو علاوه بر حرکات مخاطره آمیز در جاده، فاقد گواهینامه بوده و پلاک آن نیز دستکاری شده بود.

وی بیان کرد: از جمله موارد قابل توجه، وجود حجم انبوهی از خلافی به مبلغ 904/449/000 ریال معادل 90 میلیون و 449 هزار تومان برای این خودرو بود.

سرهنگ دانایار با بیان اینکه این خودرو پیش از این نیز به ایست های تیم های گشتی در محور اصفهان و کمربندی توجه نکرده و متواری شده بود، ادامه داد: با اجرای طرح مهار با رعایت کلیه نکات ایمنی توسط دو تیم گشتی در محور یاسوج - بابامیدان، خودرو توقیف و راننده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد.

وی اضافه کرد: این عملیات موفقیت آمیز موجب ارتقا ایمنی و آرامش برای شهروندان و رانندگان محور های مواصلاتی استان شد.


برچسب ها: کهگیلویه و بویراحمد - خودرو - میلیون تومانی - بویراحمد - میلیون - کهگیلویه - پلیس راه
آخرین اخبار سرویس:

توقیف خودروی شوتی با خلافی 90 میلیون تومانی در کمربندی یاسوج-اصفهان

توقیف خودروی شوتی با خلافی 90 میلیون تومانی در کمربندی یاسوج-اصفهان