مطالب مرتبط:
اعزام 10 هزار دانش آموز از قم به مناطق عملیاتی جنوب کشور
درخشش بانوان همدانی در مسابقات قهرمانی کشور فول کونگ فو
تجمع دانش آموزان شیرازی در بزرگداشت شهدای دانش آموز حرم شاهچراغ (ع)
مرگ 3 دانش آموز تنها در مهرماه، خطر فقدان امنیت روانی در مدارس ایران را گوشزد میکند
تجلیل مدیرکل آموزش و پروش آذربایجان غربی از دانش آموز عدالت خواه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 آبان 1404 ساعت 08:552025-10-27پزشكي

درخشش دانش آموز سیاهکلی در مسابقات کاردستی کشور


از مهراد احمدی دانش آموز کلاس پنجم شهرستان سیاهکل که در مسابقات ملی کاردستی و عروسک سازی با موضوع پشه آئدس رتبه نخست را به دست آورد، تقدیر شد.

- از مهراد احمدی دانش آموز کلاس پنجم شهرستان سیاهکل که در مسابقات ملی کاردستی و عروسک سازی با موضوع پشه آئدس رتبه نخست را به دست آورد، تقدیر شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ مهراد احمدی دانش آموز کلاس پنجم از شهرستان سیاهکل از بین چهار هزار و 470 شرکت کننده موفق به کسب مقام نخست مسابقه ملی هنری کاردستی و عروسک سازی با موضوع پشه آئدس شد.

در مراسمی در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، از مهراد احمدی تجلیل شد.

دکتر سلیمانی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در حاشیه این مراسم با بیان اینکه اطلاع رسانی درباره ی پشه آئدس یکی از اولویت های حوزه ی بهداشت استان است گفت: توجه مهراد احمدی و تیزهوشی وی در کنار هنر زیبایی که برای نشان دادن پشه آئدس به کار برده علاوه بر اینکه برای استان افتخار بزرگی کسب کرده است بلکه به عنوان یک سفیر سلامت در راستای اطلاع رسانی درباره ی پشه آئدس و بیماری های منتقله از آن بسیار تاثیرگذار و حائز اهمیت است.

امیر سراجی معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش گیلان هم در این مراسم با تقدیر از مهراد احمدی دانش آموز کلاس پنجمی شهرستان سیاهکل


برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی گیلان - دانش آموز - دانشگاه علوم پزشکی - علوم پزشکی گیلان - عروسک سازی - کاردستی - احمدی
آخرین اخبار سرویس:

درخشش دانش آموز سیاهکلی در مسابقات کاردستی کشور

درخشش دانش آموز سیاهکلی در مسابقات کاردستی کشور