مطالب مرتبط:
جدال تازه بر سر میراث جهانی کاشان؛ سرنوشت حریم باغ فین چه می شود؟
پلیس مشهد با ورود به باغ اوباش، از یک دعوای خونین جلوگیری کرد | قداره بندها در بند پلیس
راهنمای رزرو هتل نزدیک حافظیه و باغ ارم شیراز
برداشت بیش از 10 هزار تن زیتون از باغ های گیلان تاکنون
فیلم/ بازدید دانش آموزان از مرکز فرهنگی و باغ موزه ی دفاع مقدس استان مرکزی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 12 آبان 1404 ساعت 17:102025-11-03سياسي

ورود میراث فارس به موضوع تخریب باغ مینو در شیراز


معاون اداره کل میراث فرهنگی فارس از تشکیل پرونده برای دست اندرکاران تخریب بخشی از ساختمان ورودی باغ تاریخی مینو در شیراز خبر داد.

- معاون اداره کل میراث فرهنگی فارس از تشکیل پرونده برای دست اندرکاران تخریب بخشی از ساختمان ورودی باغ تاریخی مینو در شیراز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز فارس ، باغ تاریخی مینو واقع در خیابان خیام شیراز که متعلق به خانواده مرحوم نمازی بوده و قدمت آن به دوره پهلوی می رسد و در سال 1382 به ثبت ملی رسید.

صادق زارع گفت: متاسفانه فردی که مالکیت باغ را بر عهده دارد بدون کسب مجوز از اداره کل میراث در اقداماتی خودسرانه بخشی از فضای ورودی تخریب کرده است.

وی افزود: به محض مطلع شدن، با هماهنگی دادستان مرکز استان در مکان حضور یافتیم و بدون هیچ مماشاتی شبانه دستگاه ها را توقیف و شکایت کردیم.

زارع با بیان اینکه مالک طرحی داشته، اما به صورت مکتوب آن را به میراث ارائه نکرده و با کج سلیقگی و خودسرانه نسبت به تخریب اقدام کرده است، اظهار داشت: ما به موقع متوجه شده و مانع انجام ادامه کار شدیم.

محوطه و باغ مینو متعلق به دوره پهلوی است و در ضلع غربی خیابان خیام واقع شده است.

معاون میراث فرهنگی فارس با تأکید بر لزوم بازسازی بخش های جزیی تخریب شده (بخشی از دو طرف ورودی مشهور به کالسکه خانه) مطابق تصاویر و نقشه ها


برچسب ها: اداره کل میراث فرهنگی - میراث فرهنگی فارس - تشکیل پرونده - میراث فرهنگی - اداره کل - میراث - تخریب
آخرین اخبار سرویس:

ورود میراث فارس به موضوع تخریب باغ مینو در شیراز

ورود میراث فارس به موضوع تخریب باغ مینو در شیراز