مطالب مرتبط:
دومین سوء قصد به جان رییس جمهوری اکوادور در یک ماه گذشته
سوءقصد به رییس جمهوری اکوادور برای دومین بار
روایت جدید پزشکیان از حضورش در انتخابات ریاست جمهوری 1403؛ دنبال رییس جمهور شدن نبودم اما...
نایب رییس مجلس: صهیونیست ها باید محاکمه شوند/ فلسطین مسئله اول جهان اسلام است/ پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران تشکیل کشور فلسطین بر اساس رای ساکنان اصلی آن سرزمین به پایتختی قدس است
حمله پلیس اکوادور با گاز اشک آور به معترضان (2 آبان 1404)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 2 آبان 1404 ساعت 11:302025-10-24بين الملل

دومین سوء قصد به جان رییس جمهوری اکوادور در یک ماه گذشته


کمتر از چند هفته پس از انتشار اخباری درباره حمله مسلحانه به خودروی رییس جمهوری اکوادور، وی مدعی شد که هدف ترور با مواد سمی قرار گرفته است.

- دومین سوء قصد به جان رییس جمهوری اکوادور در یک ماه گذشته کمتر از چند هفته پس از انتشار اخباری درباره حمله مسلحانه به خودروی رییس جمهوری اکوادور، وی مدعی شد که هدف ترور با مواد سمی قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، دانیل نوبوآ در گفت و گو با شبکه تلویزیونی سی ان ان اعلام کرد: فرد ناشناسی قصد داشته است او را با شکلات و مربایی آغشته به مواد شیمیایی سمی مسموم کند.

وی با بیان اینکه آزمایش ها وجود سه ماده سمی با غلظت بالا را در این خوراکی ها تأیید کرده است و این امر نمی تواند تصادفی باشد، افزود: این مواد از خود بسته بندی یا ترکیبات اصلی شکلات و مربا نبوده و تیم امنیتی وی شکایتی رسمی را به دادستانی ارائه کرده است.

این دومین بار در ماه های اخیر است که دولت اکوادور از اقدام برای ترور رییس جمهوری این کشور خبر می دهد.

اوایل ماه جاری نیز خودروی نوبوآ در جریان تظاهرات بومیان معترض به گرانی سوخت، هدف پرتاب سنگ قرار گرفت.

هرچند آثار گلوله بر بدنه خودرو مشاهده شد، اما مدرکی از محل حادثه یافت نشد.


برچسب ها: رییس جمهوری - اکوادور - جمهوری - حمله مسلحانه - مواد - رییس - مواد سمی
آخرین اخبار سرویس:

دومین سوء قصد به جان رییس جمهوری اکوادور در یک ماه گذشته

دومین سوء قصد به جان رییس جمهوری اکوادور در یک ماه گذشته