مطالب مرتبط:
واکنش رییس پلیس راه به توقف راننده 14 ساله
رییس پلیس راه: راننده 14 ساله قبلا دو بار متوقف شده بوده!
رانندگی پسر 14 ساله با کامیون از کرمانشاه تا بندرعباس/ این رفتار «مجرمانه» است نه خطا
واکنش رییس فدراسون والیبال به شایعات درباره صابر کاظمی/شریان های مغزی صابر پاره شده است
واکنش لاریجانی درباره تهدید نماینده آمریکا/حمله دوباره اسراییل در راه است؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 13 آبان 1404 ساعت 01:252025-11-03حوادث

واکنش رییس پلیس راه به رانندگی نوجوان 14 ساله


رییس پلیس راه راهور فراجا با اشاره به رانندگی پسر 14 ساله با کامیون از کرمانشاه تا بندرعباس، گفت: این رفتار «مجرمانه» است نه خطا ، متاسفانه عدم بازدارندگی مجازات باعث تکرار تخلف شده است.

- به گزارش تابناک به نقل از ایرنا از راهور، سردار احمد کرمی اسد با اشاره به انتشار گسترده فیلم و گزارش هایی در فضای مجازی در خصوص توقیف یک دستگاه کامیون سنگین که توسط یک پسر 14 ساله هدایت می شد، افزود: در تاریخ 8 آبان ماه یک دستگاه کامیون کشنده ولوو در محور بندرعباس حاجی آباد متوقف و توقیف شد، این کامیون از کرمانشاه به مقصد بندرعباس در حال حرکت بود و راننده آن (امیرمحمد.

غ)، متولد 1390 و تنها 14 سال سن داشت.

وی ادامه داد: بررسی سوابق نشان داد همین کامیون پیش از این نیز 2 بار به دلیل رانندگی توسط همین فرد توقیف شده است: در تاریخ 1404/08/04 در استان همدان شهرستان کبودرآهنگ و در تاریخ 1404/06/20 در استان اصفهان شهرستان کاشان در هر 2 مورد، راننده به مرجع قضایی معرفی و پرونده تشکیل شد.

اما نکته مهم تر، به گفته وی مدارک خودرو به نام پدرش بوده، اما در عمل در طول مسیر پسر 14 ساله رانندگی می کرده است.

سردار کرمی اسد افزود: کنترل ناوگان باری در جاده ها رندومی و غیرقابل پیش بینی انجام می شود.


برچسب ها: کامیون - بندرعباس - رییس پلیس راه - رانندگی - پسر 14 ساله - یک دستگاه - رییس پلیس
آخرین اخبار سرویس:

واکنش رییس پلیس راه به رانندگی نوجوان 14 ساله

واکنش رییس پلیس راه به رانندگی نوجوان 14 ساله