|
| شنبه، 10 آبان 1404 ساعت 00:302025-10-31سياسي
محمد باقری، عضو فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی، مدعی شد آمار جاسوسان اسراییل دستگیر شده، کارگاه های پهپادسازی اسراییل و ساقط کردن اف 35 که توسط صداوسیما مطرح شده دروغ بوده و تاکید کرد برخلاف تصاویر منتشر شده هیچ کارخانه پهپادسازی اسراییل در ایران .
- گزارش صداوسیما درباره پهپادها، اف 35 و جاسوس های اسراییل دروغ بود! محمد باقری، عضو فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی، مدعی شد آمار جاسوسان اسراییل دستگیر شده، کارگاه های پهپادسازی اسراییل و ساقط کردن اف 35 که توسط صداوسیما مطرح شده دروغ بوده و تاکید کرد برخلاف تصاویر منتشر شده هیچ کارخانه پهپادسازی اسراییل در ایران وجود ندارد! اظهارات این نماینده مجلس را می بینید و می شنوید.
برچسب ها: اسراییل -
فراکسیون مستقلین مجلس -
صداوسیما -
فراکسیون مستقلین -
جاسوسان اسراییل -
جاسوس -
فراکسیون |
آخرین اخبار سرویس:
|
گزارش صداوسیما درباره پهپادها، اف 35 و جاسوس های اسراییل دروغ بود!
گزارش صداوسیما درباره پهپادها، اف 35 و جاسوس های اسراییل دروغ بود!
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.