مطالب مرتبط:
نماینده مجلس: حمایت از سرمایه گذار، کلید عبور از بحران اقتصادی است
پزشکیان در کردستان / رییس جمهور با فعالان اقتصادی، فرهنگی و سیاسی سنندج دیدار می کند
سید مصطفی کاظمی از جهاد در سپهر سیاسی تا ترور در مسیر شکوفایی اقتصادی
لزوم همبستگی فعالان اقتصادی برای مقابله با جنگ اقتصادی 
ضرورت همبستگی فعالان اقتصادی برای مقابله با جنگ اقتصادی 
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 16 آبان 1404 ساعت 02:302025-11-06سياسي

«دزد بزرگ» می خواهد «کودک نماینده» را «پشت و رو» کند: رانت خواران سیاسی و اقتصادی به جان هم افتاده اند یا جنگ زرگری است؟!


هر چند که ثابتی و همفکران سیاسی اش در مجلس، معمولا نماینده مطالبات اکثریت مردم نیستند، ولی دست بر قضا در این یک فقره ، حرف دل مردم را می زنند، - 4 نکته درباره حملات بابک زنجانی و امیر حسین ثابتی علیه یکدیگر دزد بزرگ می خواهد کودک نماینده را پشت و رو کند: رانت خواران سیاسی و اقتصادی به جان هم افتاده اند یا جنگ زرگری است؟! هر چند که ثابتی و همفکران سیاسی اش در مجلس، معمولا نماینده مطالبات اکثریت مردم نیستند، ولی دست بر قضا در این یک فقره ، حرف دل مردم را می زنند، مردمی که تا دیروز می شنیدند فردی به نام بابک زنجانی با شامورتی بازی و تاسیس بانک جعلی و سند سازی و ساخت و پاخت و به اسم دور زدن تحریم ها، میلیاردها دلار از پول مردمی که یک سوم شان زیر خط فقرند، دزدیده و به خاطر فساد عظیمش به مرگ محکوم شده است ولی یک شب خوابیدند و بیدار شدند و دیدند مفسد اقتصادی و اعدامی دیروز، نه تنها آزاد و رها در جامعه می چرخد که شرکت های میلیاردی در عرصه هایی مختلف اقتصادی علم کرده و ادعا می کند که منجی اقتصاد ایران خواهد بود! عصر ایران - امیرحسین ثابتی، نماینده مجلس شورای اسلامی و بابک زنجانی، مفسد اقتصادی دیروز و کارآفرین امروز(!) در فضای مجازی به جان هم افتاده و برای همدیگر خط و نشان کشیده اند.


برچسب ها: نماینده - مردم - بابک زنجانی - رانت خواران - سیاسی - ثابتی - اقتصادی
آخرین اخبار سرویس:

«دزد بزرگ» می خواهد «کودک نماینده» را «پشت و رو» کند: رانت خواران سیاسی و اقتصادی به جان هم افتاده اند یا جنگ زرگری است؟!

«دزد بزرگ» می خواهد «کودک نماینده» را «پشت و رو» کند: رانت خواران سیاسی و اقتصادی به جان هم افتاده اند یا جنگ زرگری است؟!