مطالب مرتبط:
خبر تازه از جنگ | وزارت خارجه اسراییل دوباره تهران را نشانه گرفت
هم افزایی دستگاه های وزارت ارشاد در تهران برای خدمت موثرتر به مردم
«واکنش قاطع ایران به انفجار دهلی: سخنگوی وزارت خارجه چه گفت؟»
پیام تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه در پی وقوع حادثه انفجار در دهلی نو
کمبود بی سابقه ذخایر آبی در تهران؛ هشدار وزارت نیرو برای صرفه جویی فوری
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 آبان 1404 ساعت 22:302025-11-11بين الملل

اتهام جدید وزارت خارجه اسراییل به تهران


در ادامه اتهامات بی اساس و دروغ پردازی های مکرر تل آویو علیه ایران، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی مدعی شد ایران برای ترور سفرای اسراییلی در تعدادی از کشورها تلاش کرد.

- به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، گدعون ساعر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی پیش از افتتاح سفارت استونی در پیامی به ایران گفت: ما منصرف نخواهیم شد.

وی در اظهارات بی ربط و بی اساس خود ادعا کرد: اخیراً گزارش شده است که ایران تلاش کرده است سفیر اسراییل در مکزیک را ترور کند.

این تنها جایی نیست که آنها برای انجام این کار تلاش کرده اند.

از اینجا می خواهم پیامی بفرستم که از تالین به تهران شنیده خواهد شد: ایران دائماً در تلاش است تا به سفارتخانه ها، سفیران اسراییل و دیپلمات های اسراییلی حمله کند.

ما منصرف نخواهیم شد.

برعکس، ما به گسترش روابط اسراییل در سراسر جهان ادامه خواهیم داد.

این رژیم بارها اتهاماتی بی اساس علیه ایران وارد کرده است.

اخیرا رسانه های آمریکایی و عبری اخباری را درباره طرح ایران برای ترور سفیر رژیم صهیونیستی در در مکزیک منتشر و اعلام کردند این طرح در تابستان گذشته خنثی شد.

در مقابل سفارت ایران در مکزیک این گزارش را رد کرد و آن را افتراهای رسانه ای و کذب بزرگی دانست که هدف آن لطمه زدن به روابط دوستانه و تاریخی بین مکزیک و ایران است.


برچسب ها: وزیر خارجه رژیم صهیونیستی - اسراییل - ایران - رژیم صهیونیستی - وزیر خارجه - علیه ایران - صهیونیستی
آخرین اخبار سرویس:

اتهام جدید وزارت خارجه اسراییل به تهران

اتهام جدید وزارت خارجه اسراییل به تهران