مطالب مرتبط:
معاون پزشکیان: برق، گاز و بنزین باید گران شود
خبر جدید ؛ گرانی احتمالی بنزین، برق و گاز جدی شد
احتمال افزایش قیمت بنزین، برق و گاز
تلاقی کسری برق و گاز در زمستان بالا است!
برق جایگزین گاز در گرمایش خانه ها شود/زیرساختها جواب می دهد و تنها راهکار اساسی همین است.
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 آبان 1404 ساعت 20:252025-11-15اقتصادي

معاون پزشکیان: برق، گاز و بنزین باید گران شود


محمدجعفر قائم پناه، معاون اجرایی رییس جمهور، با تأکید بر ضرورت اصلاح قیمت حامل های انرژی، گفت که برق، گاز و بنزین باید گران شوند و ادامه مصرف بی رویه با نرخ های پایین فعلی امکان پذیر نیست.

- به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، محمدجعفر قائم پناه، معاون اجرایی رییس جمهور، با اشاره به وضعیت قیمت حامل های انرژی گفت: به باور همه کارشناسان، تصمیم گیری برای اصلاح قیمت بنزین ناگزیر است و فرقی ندارد دولت پزشکیان باشد یا دولت دیگر.

وی در ادامه افزود: برق و گاز را بسیار پایین تر از قیمت تمام شده به مصرف کننده می رسانیم و این باعث مصرف بی رویه می شود.

اصلاح قیمت ها راهکار منطقی برای مدیریت مصرف و جلوگیری از هدررفت منابع است.

خبر مهم یک نماینده مجلس درباره قیمت سوم بنزین؛ پیشنهاد قیمتی جدید مطرح شد/ تکلیف سهمیه بنزین کارت های سوخت چه می شود؟قائم پناه تأکید کرد که افزایش قیمت حامل های انرژی تصمیمی کارشناسی و اجتناب ناپذیر است و دولت باید برای تحقق آن آماده شود تا مصرف کنندگان و جامعه نسبت به وضعیت واقعی منابع انرژی آگاه شوند.


برچسب ها: قیمت حامل های انرژی - قیمت - اصلاح قیمت - حامل های انرژی - بنزین - معاون اجرایی - محمدجعفر
آخرین اخبار سرویس:

معاون پزشکیان: برق، گاز و بنزین باید گران شود

معاون پزشکیان: برق، گاز و بنزین باید گران شود