مطالب مرتبط:
تعطیلی مدارس خوزستان در 14 آبان قطعی شد؟ / جزییات تصمیم ستاد بحران و وضعیت آلودگی هوا / اطلاعیه رسمی به والدین و دانش آموزان
تولید علم و احیای عالمان بزرگ دو راهبرد بنیادین در تحقق تمدن نوین اسلامی است
احیای سپاهان در واپسین ثانیه؛ محرم در آسیا ماند
هفته کتاب فرصتی برای احیای نهضت مطالعه در مساجد است
کسب وکارهای خانوادگی؛ ستون های پایداری اقتصاد ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 14 آبان 1404 ساعت 12:102025-11-05اقتصادي

احیای 6 واحد تولیدی راکد در ستاد اقتصاد مقاومتی خوزستان


در جلسه فرعی پیگیری سیاست های اقتصاد مقاومتی دادگستری خوزستان، مشکلات شش واحد تولیدی راکد شهرک های صنعتی سراسر استان بررسی و دستورات لازم جهت احیای این واحد ها صادر شد.

- در جلسه فرعی پیگیری سیاست های اقتصاد مقاومتی دادگستری خوزستان، مشکلات شش واحد تولیدی راکد شهرک های صنعتی سراسر استان بررسی و دستورات لازم جهت احیای این واحد ها صادر شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، در این جلسه که با مدیریت عیسی پورسلیمی معاون قضایی دادگستری خوزستان و حضور مدیران و کارشناسان دستگاه های مربوطه برگزار شد، به هشت موضوع از جمله صدورر سند جاده دسترسی به شهرک صنعتی شماره 5 اهواز به نام شهرک های صنعتی استان، احیای پنج واحد تولیدی راکد و بررسی ورشکستگی شرکت بذر باران خوزستان رسیدگی شد.

پورسلیمی با تاکید بر سرمایه گذاری برای تولید ، به عنوان شعار سال، گفت: مقرر شده است که هر هفته درخواست تعدادی از این شرکت ها در ستاد مطرح تا برای تعیین تکلیف این مجموعه ها از طریق تامین اعتبار لازم جهت رفع مشکلات و احیای آنها، چاره اندیشی شود.

وی ادامه داد: در این جلسه ا بانک توسعه تعاون دعوت شد تا با همکاری لازم با شرکت های تعطیل و نیمه تعطیل مذکور و کمک به تامین اعتبار لازم، زمینه احیا و راه اندازی مجدد شرکت ها را فراهم کند.


برچسب ها: واحد تولیدی راکد - دادگستری خوزستان - واحد تولیدی - خوزستان - اقتصاد مقاومتی - شهرک های صنعتی - تولید
آخرین اخبار سرویس:

احیای 6 واحد تولیدی راکد در ستاد اقتصاد مقاومتی خوزستان

احیای 6 واحد تولیدی راکد در ستاد اقتصاد مقاومتی خوزستان