مطالب مرتبط:
انعقاد تفاهمنامه ساخت نیروگاه های سه مگاواتی خورشیدی در کشور
انعقاد تفاهمنامه ساخت نیروگاه های سه مگاواتی خورشیدی کشور در قم
اولین طلای وزنه برداری ایران در بازی های کشور های اسلامی
37 هزار سامانه خورشیدی کوچک مقیاس در کشور/ عدم خاموشی در روستا ها
37 هزار سامانه خورشیدی کوچک مقیاس در کشور/ عدم خاموشی در روستا ها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 آبان 1404 ساعت 09:252025-11-11اقتصادي

فرودگاه بجنورد اولین فرودگاه کشور که مجهز به نیروگاه خورشیدی شد


در راستای اجرای دستور مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران مبنی بر توسعه و نهادینه سازی استفاده از انرژی های پاک، - مدیر فرودگاه بجنورد گفت: در راستای اجرای دستور مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران مبنی بر توسعه و نهادینه سازی استفاده از انرژی های پاک، اولین نیروگاه خورشیدی در یکی از فرودگاه های کشور به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ؛  علی کاملی با بیان اینکه فرودگاه بجنورد به عنوان اولین پایگاه اجراکننده این طرح ملی انتخاب شده است، گفت: این نیروگاه 60 کیلو واتی با اعتبار28 میلیارد ریال به طور کامل از محل اعتبارات داخلی شرکت فرودگاه ها تأمین شده است.

کاملی افزود: فرودگاه بجنورد با صرفه جویی حدود سی درصدی در حامل های انرژی در طول یک سال گذشته و هم اکنون با اجرای این طرح علاوه بر افزایش سهم انرژی های تجدیدپذیر در تأسیسات فرودگاهی، منجر به افزایش سرانه بهینه سازی مصرف حامل های انرژی خواهد شد و به عنوان یک دستگاه برتر و پیش رو در این مهم، گامی بلند در راستای کاهش هزینه های عملیاتی، حفاظت از محیط زیست و عمل به مسئولیت های اجتماعی برداشته است.


برچسب ها: فرودگاه - فرودگاه بجنورد - شرکت فرودگاه ها - نیروگاه خورشیدی - بجنورد - نیروگاه - انرژی
آخرین اخبار سرویس:

فرودگاه بجنورد اولین فرودگاه کشور که مجهز به نیروگاه خورشیدی شد

فرودگاه بجنورد اولین فرودگاه کشور که مجهز به نیروگاه خورشیدی شد