مطالب مرتبط:
بیش از 700 پرواز در آمریکا لغو شد؛ ادامه بحران هوایی در پی تعطیلی دولت
آینده طلایی صنعت مس مشگین شهر با اشتغال فعلی 700 نفر
آغاز واریز 1,700,000 تومانی دولت برای این خانوارها در آخر هفته | واریزی رسمی دولت برای آبان شروع شد
دولت 700 میلیارد ریال صرف روکش آسفالت راه های ارتباطی ششتمد کرد
یافتن گنجینه ای 700 ساله از زیر معبد؛ سکه های تاریخی کشف شدند + عکس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 18 آبان 1404 ساعت 13:302025-11-09اقتصادي

توسعه 700 هکتاری زراعت چوب در کرمانشاه


رییس اداره جنگل داری و جنگل کاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه از توسعه 700 هکتاری اجرای طرح زراعت چوب در استان طی سال جاری خبر داد.

- ایسنا/کرمانشاه رییس اداره جنگل داری و جنگل کاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه از توسعه 700 هکتاری اجرای طرح زراعت چوب در استان طی سال جاری خبر داد.

عبدالعلی جلیلیان در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: امسال بنا داریم طرح زراعت چوب را در سطح 700 هکتار در استان اجرا کنیم که برای اجرایی کردن این برنامه حدود یک میلیون اصله نهال در نهالستان های استان تولید شده است.

جلیلیان با اشاره به اجرای طرح زراعت چوب با دو گونه اکالیپتوس و صنوبر در استان کرمانشاه، گفت: گونه اکالیپتوس از آذر به بعد و گونه صنوبر از اسفند در استان کشت خواهد شد.

رییس اداره جنگل داری و جنگل کاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه، افزود: در شهرستان های گرمسیری استان شامل قصرشیرین، سرپلذهاب، گیلانغرب و بخش هایی از ثلاث باباجانی گونه گرمسیری اکالیپتوس و در شهرستان های معتدل و سردسیر شامل سنقروکلیایی، کنگاور، صحنه، هرسین، کرمانشاه، دالاهو و اسلام آبادغرب گونه صنوبر کشت خواهد شد.

جلیلیان گفت: متقاضیان در صورت برخورداری از زمین و آب می توانند درخواست خود را به ادارات منابع طبیعی شهرستان


برچسب ها: منابع طبیعی و آبخیزداری - اداره کل منابع طبیعی - استان کرمانشاه - کرمانشاه - استان - زراعت چوب - منابع طبیعی
آخرین اخبار سرویس:

توسعه 700 هکتاری زراعت چوب در کرمانشاه

توسعه 700 هکتاری زراعت چوب در کرمانشاه