مطالب مرتبط:
موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون محکومیت های مالی و مهریه + جزییات
تصویب کلیات طرح اصلاح مهریه در مجلس
تصویب کلیات طرح اصلاح قانون مهریه در مجلس
کلیات طرح اصلاح قانون مهریه در مجلس تصویب شد
تصویب کلیات طرح اصلاح قانون مهریه در مجلس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 18 آبان 1404 ساعت 12:552025-11-09سياسي

دیگر برای مهریه و نفقه زندان نمی روید ؛ مجلس طرح جدید محکومیت های مالی را تصویب کرد


با 197 رأی موافق، مجلس شورای اسلامی کلیات طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی و قانون مدنی را تصویب کرد؛ بر اساس این طرح، قاضی می تواند برای محکومان مالی از سامانه های نظارت الکترونیک استفاده کند تا امکان پرداخت دین بدون زندان فراهم شود.

- دیگر برای مهریه و نفقه زندان نمی روید ؛ مجلس طرح جدید محکومیت های مالی را تصویب کرد با 197 رأی موافق، مجلس شورای اسلامی کلیات طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی و قانون مدنی را تصویب کرد؛ بر اساس این طرح، قاضی می تواند برای محکومان مالی از سامانه های نظارت الکترونیک استفاده کند تا امکان پرداخت دین بدون زندان فراهم شود.

 در جریان بررسی گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در مورد طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی و قانون مدنی با 197 رأی موافق، 38 رأی مخالف و 7 رأی ممتنع و مجموع 242 نماینده حاضر در صحن با کلیات این طرح موافقت کردند.

به گزارش ایلنا ، محمد سرگزی رییس کمیسیون قضایی مجلس در خصوص این طرح گفت: طرح مذکور راجع به نحوه اجرای محکومیت های مالی است، لذا محکومیت های مالی حقوق متعددی مانند دیه، خسارت های عمدی یا غیرعمدی، نفقه و مهریه دارد که مهریه یکی از مصادیق جزیی آن است.


برچسب ها: محکومیت - مجلس شورای اسلامی - قانون - قانون مدنی - مالی - طرح اصلاح - شورای اسلامی
آخرین اخبار سرویس:

دیگر برای مهریه و نفقه زندان نمی روید ؛ مجلس طرح جدید محکومیت های مالی را تصویب کرد

دیگر برای مهریه و نفقه زندان نمی روید ؛ مجلس طرح جدید محکومیت های مالی را تصویب کرد