مطالب مرتبط:
راز زیبایی سلبریتی های بزرگ دنیا / از نیکول کیدمن تا بلا حدید از راز زیبایی خود گفتند
خبر جدید ؛ بازیگر نقش کودکی «باران» سریال آوای باران در کنار باران کوثری
آشنایی با تونی لیتل، سلبریتی فیتنس آمریکا؛ از تغییر مسیر با اتوبوس مدرسه تا فروش 400 ویدئوی VHS در چهار ساعت
صادق: ایران در رویداد ریلی چین–اروپا نقش اثرگذار دارد
راز زیبایی سلبریتی های بزرگ دنیا / از نیکول کیدمن تا بلا حدید از راز زیبایی خود گفتند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 27 آبان 1404 ساعت 00:402025-11-17فرهنگي

نقش متناقض سلبریتی ها!


در نشست «خوانش یا نمایش» سخنرانان با تأکید بر دوگانه بودن اثرگذاری سلبریتی ها در بازار کتاب، نسبت به «ابتذال زدگی»، «بی سوادی پنهان» و «شفاف نبودن نقش مروّجان کتاب» هشدار دادند و خواستار بازاندیشی در میان شهرت و کیفیت تولیدات فرهنگی شدند.

- در نشست خوانش یا نمایش سخنرانان با تأکید بر دوگانه بودن اثرگذاری سلبریتی ها در بازار کتاب، نسبت به ابتذال زدگی ، بی سوادی پنهان و شفاف نبودن نقش مروّجان کتاب هشدار دادند و خواستار بازاندیشی در میان شهرت و کیفیت تولیدات فرهنگی شدند.

به گزارش ایسنا، نشست خوانش یا نمایش با حضور پدرام الوندی (دکترای علوم ارتباطات)، علی اصغر سیدآبادی(نویسنده و روزنامه نگار)، مرتضی کاردر (ناشر) و با دبیری لیدا کاووسی و دبیری اجرایی بهارک محمودی، به بررسی ابعاد مختلف حضور چهره های شناخته شده در صنعت نشر و تأثیر آن ها بر ترویج کتاب خوانی و اقتصاد بازار کتاب اختصاص داشت.

این نشست 26 آبان در دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی به همت معاونت پژوهشی و با همکاری انجمن مطالعات ارتباطی برگزار شد، نقش دوگانه و متناقض سلبریتی ها در معرفی کتاب در آغاز نشست، لیدا کاووسی با اشاره به جهانی بودن حضور سلبریتی ها در صنعت فرهنگ گفت که موضوع سلبریتی در تمام حوزه ها حضوری پررنگ و گاه مسئله ساز دارد.


برچسب ها: سلبریتی ها - بازار کتاب - کتاب - سلبریتی - سخنرانان - نمایش - بازار
آخرین اخبار سرویس:

نقش متناقض سلبریتی ها!

نقش متناقض سلبریتی ها!