مطالب مرتبط:
معرفی موفق ترین فرماندهان و مدیران سپاه ثارالله استان کرمان
تصاویر/ جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان های شمال و غرب استان کرمان در رفسنجان
سند مشارکت مدنی زنان استان کرمان تدوین می شود
فرمانده انتظامی مازندران: زمین خواری 9 هزار متر مربعی در چالوس کشف شد
پلیس هرمزگان: با مامور خاطی برخورد می کنیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 آبان 1404 ساعت 11:402025-11-02حوادث

فرمانده انتظامی استان کرمان تاکید کرد: برخورد قاطع پلیس با خودروهای شوتی و هنجارشکن


 فرمانده انتظامی استان کرمان از اجرای طرح برخورد پلیس با خودروهای متخلف در سراسر استان خبر داد و گفت: این طرح تا دستیابی به وضعیت مطلوب و توقیف آخرین خودروی هنجارشکن در محورهای اصلی و فرعی استان در دستور کار قرار دارد.

- فرمانده انتظامی استان کرمان تاکید کرد: برخورد قاطع پلیس با خودروهای شوتی و هنجارشکن ایسنا/کرمان  فرمانده انتظامی استان کرمان از اجرای طرح برخورد پلیس با خودروهای متخلف در سراسر استان خبر داد و گفت: این طرح تا دستیابی به وضعیت مطلوب و توقیف آخرین خودروی هنجارشکن در محورهای اصلی و فرعی استان در دستور کار قرار دارد.

سردار جلیل موقوفه یی یکشنبه 11 آبان در تشریح این خبر اظهار کرد: به منظور ارتقاء نظم و امنیت ترافیکی، کاهش سوانح رانندگی و مقابله مؤثر با پدیده زیان بار قاچاق، طرح برخورد قاطع پلیس با خودروهای متخلف از اواخر هفته گذشته در سراسر استان کرمان آغاز شد.

وی افزود: در این طرح تیم های انتظامی، پلیس راه و پلیس راهور به صورت محسوس و نامحسوس در سطح شهرها و محورهای مواصلاتی استان مستقر هستند و با خودروهای حامل سوخت و کالای قاچاق، برخورد جدی انجام می شود.

فرمانده انتظامی استان کرمان با اشاره به مطالبه مردمی در زمینه مقابله قاطع با خودروهای شوتی تأکید کرد: این طرح تا دستیابی به وضعیت مطلوب و تحقق اهداف از پ


برچسب ها: فرمانده انتظامی استان - فرمانده انتظامی - استان کرمان - استان - برخورد قاطع - برخورد - انتظامی
آخرین اخبار سرویس:

فرمانده انتظامی استان کرمان تاکید کرد: برخورد قاطع پلیس با خودروهای شوتی و هنجارشکن

فرمانده انتظامی استان کرمان تاکید کرد: برخورد قاطع پلیس با خودروهای شوتی و هنجارشکن