مطالب مرتبط:
پیش بینی قیمت مسکن؛ بررسی شایعه کاهش 20 تا 30 درصدی تا پایان سال
کاهش 8.4 درصدی مصرف گاز در چهارمحال و بختیاری
هشدار استاندار خوزستان درباره کاهش 60 درصدی ذخایر آبی تالاب ها / لزوم اقدام فوری عراق برای حل معضل حریق و دود هورالعظیم / سلامت مردم خوزستان به خطر افتاده است
خرمشهر در کانون تحول های تجاری کشور؛ تاکید بر رفع چالش های مرزی و حمایت از بخش خصوصی / ضرورت توسعه دیپلماسی اقتصادی / هشدار درباره کاهش 13 درصدی صادرات به عراق
فعالیت حدود 150 شرکت با حجم فروش نانوی بالای 100 میلیارد تومان در سال
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 آبان 1404 ساعت 10:102025-11-02اقتصادي

کاهش 23 درصدی حجم ذخیره آب سد کوثر


مدیر اداره بهره برداری و نگهداری سد کوثر گچساران گفت:حجم ذخیره آب سد کوثر نسبت به مدت مشابه سال گذشته 23 درصد کاهش یافته است.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، اکبر خدری افزود: هم اکنون در63 درصد از مخزن سد کوثر آب ذخیره شده است در حالی که مدت مشابه 87 درصد از این سد ذخیره آب داشت.

وی بیان داشت: حجم آب موجود در مخزن این سازه بزرگ آبی در گچساران هم اکنون 345 میلیون مترمکعب کاهش یافته است در حالی که مدت مشابه پارسال 478 میلیون مترمکعب آب در این سد ذخیره شده بود.

خدری با بیان اینکه وضعیت نرمال (عادی) تراز مخزن بتنی این سد از سطح دریا 625 متر است گفت: تراز سد کوثر اکنون 609 متر است در حالی که مدت مشابه پارسال تراز آب این سد 620 میلیمتر بود.

وی با اشاره به اینکه ابتدای سال آبی جاری تاکنون بارانی در ایستگاه سد کوثر ثبت نشده است تاکید کرد: ورودی آب به سد کوثر امسال نسبت به مدت مشابه پارسال کاهش چشمگیر یافته است.

خدری یادآور شد: اکنون روزانه ورودی اب به سد کوثر کمتر از پنج مترمکعب بر ثانیه است در حالی که مدت مشابه پارسال دبی روزانه آب به این سد 9متررمکعب بر ثانیه بوده است.

مدیر اداره بهره برداری و نگهداری سد کوثر گچساران گفت: میزان حجم آب تبخیری از سد کوثر در سال آبی جاری حدود سه میلیون مترمکعب است.


برچسب ها: سد کوثر - کوثر - ذخیره - مشابه - ذخیره آب - درصد - سد کوثر گچساران
آخرین اخبار سرویس:

کاهش 23 درصدی حجم ذخیره آب سد کوثر

کاهش 23 درصدی حجم ذخیره آب سد کوثر