مطالب مرتبط:
شوک به بارسلونا؛ پدری 4 تا 5 هفته خانه نشین شد
باشگاه بارسلونا مصاحبه لامین یامال را لغو کرد | اخبار ورزشی
پیشنهاد وسوسه انگیز پرو به بارسلونا برای انجام بازی دوستانه
پاری سن ژرمن به دنبال جذب پدیده 18 ساله بارسلونا است
پدری دوباره بارسلونا را شوکه کرد!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 آبان 1404 ساعت 17:202025-10-29ورزشي

شوک به بارسلونا


پدری، هافبک کلیدی بارسلونا، پس از بازی پرفشار ال کلاسیکو دچار مصدومیت عضلانی شد و طبق گزارش «رادیو کاتالونیا»، به دلیل این مشکل جدید، بین 4 تا 5 هفته از میادین دور خواهد بود.

- هافبک اسپانیایی تیم فوتبال بارسلونا دچار مصدومیت شد.

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، پدری که در شکست 2 بر یک یکشنبه شب بارسلونا مقابل رئال مادرید در هفته دهم لالیگای اسپانیا، 100 دقیقه (با احتساب وقت های تلف شده) برای آبی واناری های بازی کرد و در نهایت هم در دقیقه 10+90 پس از دریافت دومین کارت زردش از زمین بازی اخراج شد، دچار مصدومیت جدیدی شد.

رادیو کاتالونیا در این خصوص گزارش داد؛ پدری 22 ساله دچار مصدومیت عضلانی شده و به همین دلیل امروز (چهارشنبه) با هم تیمی هایش تمرین نکرده است.

این مشکل او از بازی در ال کلاسیکوی اخیر ناشی می شود که در آن او بازی را با خستگی جسمی به پایان رساند.

بر این اساس او 4 تا 5 هفته از میادین دور خواهد بود.

هنوز هیچ خبری در مورد مدت زمان دوری این هافبک اسپانیایی از میادین فوتبال منتشر نشده است.

پدری که قرارداد فعلی اش با بارسلونا تا سال 2030 اعتبار دارد، این فصل در 13 بازی از رقابت های مختلف برای آبی واناری پوشان به میدان رفته و آمار 2 گل زده و 2 پاس گل را از خود برجای گذاشته است.


برچسب ها: بارسلونا - رادیو کاتالونیا - مصدومیت - بازی - ال کلاسیکو - تیم فوتبال بارسلونا - کاتالونیا
آخرین اخبار سرویس:

شوک به بارسلونا

شوک به بارسلونا