مطالب مرتبط:
شکست فوتسال افغانستان برابر مراکش/ کار ایران برای صعود راحت شد | اخبار ورزشی
تقویت همکاری های ورزشی؛ وزیر ورزش ایران و رییس ورزش افغانستان دیدار کردند
پیروزی نماینده جودوی ایران در گام نخست رونویس | اخبار ورزشی
رونمایی از مجسمه شکست والرین؛ دشمنان در مقابل ایران زانو می زنند رونویس | اخبار ورزشی
انتخابی پارالمپیک 2026؛ پیروزی تیم بسکتبال با ویلچر افغانستان در نخستین گام
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 آبان 1404 ساعت 18:152025-11-08ورزشي

گام تازه در دیپلماسی ورزشی ایران و افغانستان


رییس کمیته تربیت بدنی و ورزش افغانستان با وزیر ورزش و جوانان جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت وگو کرد.

- به گزارش تابناک؛ مولوی احمدالله وثیق پیش از ظهر امروز با دکتر دنیامالی وزیر ورزش و جوانان ایران دیدار کرد.

در این دیدار دکتر دنیامالی با آرزوی موفقیت برای ورزشکاران افغانستانی در بازی های همبستگی اسلامی اظهار کرد: ایران و افغانستان به عنوان دو کشور نزدیک و دوست برای توسعه همکاری ها در زمینه ورزش نیاز به ارتباط بیشتری دارند و این ارتباطات به کار های مشترک سرعت بیشتری می دهد.

افغانستان یکی از همسایه های مهم ماست و اشتراکات فرهنگی زیادی با شما داریم.

وی با اشاره به ظرفیت ورزش در توسعه روابط میان ایران و افغانستان اظهار کرد: ما علاقمند به توسعه روابط ورزشی با افغانستان هستیم.

دکتر دنیامالی، استفاده از تجربه افغانستان در رشته کریکت را مهم خواند و افزود: این رشته برای ما بسیار مهم است و علاقمندیم از تجربیات مربیان و ورزشکاران افغان برای توسعه این رشته ورزشی استفاده کنیم.

مولوی احمدالله وثیق نیز به سابقه تاریخی رابطه افغانستان و ایران اشاره داشت و اظهار کرد: افغانستان و ایران دوستان قدیمی هستند و ما همیشه دوستان نزدیکی برای هم بوده ایم.


برچسب ها: افغانستان - ایران و افغانستان - وزیر ورزش و جوانان - ورزش - ایران - دنیامالی - ورزش و جوانان
آخرین اخبار سرویس:

گام تازه در دیپلماسی ورزشی ایران و افغانستان

گام تازه در دیپلماسی ورزشی ایران و افغانستان