مطالب مرتبط:
کارورزی کنید، استخدام شوید | آغاز طرح ویژه اشتغال متقاضیان جویای کار در خراسان رضوی
البرز آماده اعزام 1700 زائر به حج تمتع 1405 می شود
ثبت نام 350 زائر سمنانی برای حج تمتع 1405
افزایش مهلت پیش ثبت نام حج تمتع 1405 / اعلام اولویت های جدید ودیعه گذاران
90 هزار تن کود یارانه ای برای کشت پاییزه در خراسان رضوی تامین شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 4 آبان 1404 ساعت 20:102025-10-26اجتماعي

فعال شدن سهمیه محدود حج تمتع 1405 برای متقاضیان خراسان رضوی


مدیر روابط عمومی حج و زیارت خراسان رضوی، از فعال شدن سهمیه محدود پیش ثبت نام حج تمتع سال 1405 برای متقاضیان این استان خبر داد.

- مدیر روابط عمومی حج و زیارت استان خبر داد فعال شدن سهمیه محدود حج تمتع 1405 برای متقاضیان خراسان رضوی ایسنا/خراسان رضوی مدیر روابط عمومی حج و زیارت خراسان رضوی، از فعال شدن سهمیه محدود پیش ثبت نام حج تمتع سال 1405 برای متقاضیان این استان خبر داد.

عباس خداشناس در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به محدودیت سهمیه حج تمتع در سطح کشور، برای هر استان سهمیه ای حدودی تعیین شده است که ظرفیت اولیه استان خراسان رضوی امروز تکمیل شد.

وی ادامه داد: بر همین اساس، طبق پیگیری های انجام شده، مقرر شد سهمیه باقیمانده نیز از ساعت 10 صبح روز دوشنبه، پنجم آبان، به تعداد محدود در سامانه ثبت نام فعال شود تا متقاضیان بتوانند نسبت به پیش ثبت نام و واریز مبلغ اولیه اقدام کنند.

مدیر روابط عمومی حج و زیارت خراسان رضوی افزود: بدیهی است با توجه به تعداد سهمیه تخصیصی، با تکمیل ظرفیت ثبت نام استان، عملیات پیش ثبت نام متوقف خواهد شد.

خداشناس با بیان اینکه تا روز جاری حدود 5000 نفر از متقاضیان استان نسبت به پیش ثبت نام حج اقدام کرده اند، بیان کرد: خراسان رضوی پس از تهران دومین استان کشور از نظر تعداد ثبت نام کنندگان است و امیدواریم با تو


برچسب ها: خراسان رضوی - مدیر روابط عمومی - متقاضیان - خراسان - سهمیه - حج تمتع - روابط عمومی
آخرین اخبار سرویس:

فعال شدن سهمیه محدود حج تمتع 1405 برای متقاضیان خراسان رضوی

فعال شدن سهمیه محدود حج تمتع 1405 برای متقاضیان خراسان رضوی