مطالب مرتبط:
آغاز سرشماری حیات وحش مناطق گرمسیری کهگیلویه و بویراحمد
آغاز فعالیت پژوهشکده زنجیره های ارزش در دانشگاه صنعتی بیرجند
آغاز طرح سرشماری حیات وحش در مناطق گرمسیری استان
ببینید| امنیت غذایی به جای خودکفایی؛ کشورهای حاشیه خلیج فارس برای مدیریت آب چه کردند؟
دریای مواج در نیمه غربی خلیج فارس، مناطق غربی و جنوبی جزایر کیش و لاوان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 30 آبان 1404 ساعت 16:452025-11-21اقتصادي

آغاز فعالیت 8 خانه مهارت در روستاها و مناطق حاشیه ای فارس


هشت خانه مهارت با حضور استاندار فارس در روستاها و مناطق حاشیه ای شهرهای این استان امروز جمعه، 30 آبان به بهره برداری رسید تا گام جدیدی در توانمندسازی نیروی انسانی و توسعه مشاغل پایدار روستایی و شهری برداشته شود.

- آغاز فعالیت 8 خانه مهارت در روستاها و مناطق حاشیه ای فارس ایسنا/فارس هشت خانه مهارت با حضور استاندار فارس در روستاها و مناطق حاشیه ای شهرهای این استان امروز جمعه، 30 آبان به بهره برداری رسید تا گام جدیدی در توانمندسازی نیروی انسانی و توسعه مشاغل پایدار روستایی و شهری برداشته شود.

استاندار فارس در آیین آغاز به کار هشت خانه مهارت در روستاها و مناطق حاشیهای شهرهای استان فارس که در روستای شوریجه شهرستان سروستان برگزار شد، با تاکید بر ضرورت نگاه به روستا به عنوان نظام قاعده سکونت گفت: اگر توسعه، متوازن و متناسب باشد، اهالی روستا احساس نمی کند که باید برای تامین معیشت به حاشیه شهرها مهاجرت کنند.

حسینعلی امیری افزود: بخش قابل توجهی از مهاجرت ها از روستا به شهرها انگیزه اقتصادی دارد که این پدیده علاوه بر ایجاد افت در تولید ملی، مشکلات اجتماعی، آسیب های اجتماعی و ترافیکی را به دنبال دارد.

استاندار فارس عدالت را یکی از ارکان نظام جمهوری اسلامی عنوان کرد و گفت: توزیع امکانات باید بر اساس عدالت باشد و عدالت لزوما به معن


برچسب ها: روستا - مناطق حاشیه - مناطق حاشیه ای - استاندار فارس - روستاها - استان - فارس
آخرین اخبار سرویس:

آغاز فعالیت 8 خانه مهارت در روستاها و مناطق حاشیه ای فارس

آغاز فعالیت 8 خانه مهارت در روستاها و مناطق حاشیه ای فارس