|
| شنبه، 3 آبان 1404 ساعت 15:302025-10-25اقتصادي
معاون صنایع عمومی وزارت صمت می گوید: در صنعت لوازم خانگی باید علاوه بر حفظ کیفیت، صادرات و رقابت پذیری نیز افزایش یابد.
- معاون صنایع عمومی وزارت صمت می گوید: در صنعت لوازم خانگی باید علاوه بر حفظ کیفیت، صادرات و رقابت پذیری نیز افزایش یابد.
به گزارش خبرنگار تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما ؛ ابراهیم شیخ معاون صنایع عمومی وزارت صمت گفت: هم اکنون بازار داخلی لوازم خانگی بسیار رقابتی است همین رقابت موجب افزایش عمق داخلی سازی از 50 درصد به 60 درصد شده است؛ این در حالیست که در این صنعت، تولید کنندگان داخلی حدود 7 سال است که بدون حضور قانونی محصولات خارجی، بازار را در اختیار دارند و رقابت واقعی به نوعی شکل نگرفته است.
برچسب ها: لوازم خانگی -
صنعت لوازم خانگی -
وزارت صمت -
رقابت -
ممنوعیت واردات لوازم خانگی -
رقابت پذیری -
لوازم |
آخرین اخبار سرویس:
|
مزیت ها و معایب ممنوعیت واردات لوازم خانگی
مزیت ها و معایب ممنوعیت واردات لوازم خانگی
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.