مطالب مرتبط:
بخشش یک محکوم به قصاص در ورامین با پادرمیانی خادمان امام رضا (ع)
ورزشکار کواری ناجی بیش از 70 بیمار
باورهای قرآنی و روایتی درباره فضیلت بخشش و آثار شگفت انگیز آن
ورزشکار کواری ناجی جان بیش از 70 بیمار
طرح | امید به بخشش
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 آبان 1404 ساعت 12:252025-11-17پزشكي

بخشش دوباره زندگی به 6 بیمار نیازمند


بیمار مرگ مغزی، به شش نیازمند عضو جان دوباره بخشید.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هزار و هفتصد و شصتمین مورد اهدای عضو در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با ایثار خانواده اهداکننده مرگ مغزی، شادروان زهراسادات حسینی، انجام شد.

  دکتر ابراهیم خالقی افزود: این بیمار 44 ساله از بیمارستان شهدا قائن به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه معرفی شد و در بیمارستان منتصریه تحت عمل اهدای عضو قرار گرفت.

او با قدردانی از این اقدام انسان دوستانه گفت: کلیه های زنده یاد حسینی در بیمارستان منتصریه به یک آقای 37 ساله ساکن تربت حیدریه و یک خانم 61 ساله ساکن چناران پیوند شد و به آنان زندگی دوباره بخشید.

وی افزود: کبد این بانوی ایثارگر نیز در بیمارستان منتصریه به آقای 31 ساله ساکن درگز که از نارسایی شدید کبدی رنج می برد، پیوند شد.

به گفته او، قرنیه های مرحومه برای انجام پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارسال شد و بخشی از پوست وی نیز برای پیوند به بیماران دچار سوختگی در بیمارستان امام رضا (ع)، انتقال یافت.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن گرامیداشت یاد و نام این اهداکننده عزیز، از خانواده محترم وی که با تصمیمی انسان دوستانه موجب نجات جان چند ب


برچسب ها: بیمارستان منتصریه - دانشگاه علوم پزشکی مشهد - بیمارستان - بیمار - دانشگاه علوم پزشکی - علوم پزشکی مشهد - دانشگاه علوم
آخرین اخبار سرویس:

بخشش دوباره زندگی به 6 بیمار نیازمند

بخشش دوباره زندگی به 6 بیمار نیازمند