عارف معاون اول رییس جمهور در سی ویکمین جلسه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اهمیت دیپلماسی علمی بیان کرد: به دلایل مختلف از جمله محدودیت ها در منابع ارتباط ما با دنیای علمی قطع شده است این در حالی است که ما هیچ راهی جز تعامل جدی با دنیای .
- به گزارش جماران؛ معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه جهش علمی کشور یک مأموریت ملی است، گفت: تهیه سند ملی نظام نوآوری باید در اولویت شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری باشد تا مسیر تجاری سازی علم و خلق ثروت از دانش را فراهم کند.
محمدرضا عارف در جلسه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه انقلاب اسلامی یک انقلاب فرهنگی و مبتنی بر علم و دانش است، خاطرنشان کرد: در فرمایشات امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری، از علم و فناوری به عنوان ابزاری برای خدمت به انسان تعبیر شده است.
وی ادامه داد: ما شورای عالی عتف را یکی از شوراهای بالادستی و مهم نه تنها برای نهادهای علمی و فناورانه بلکه همه نهادهای اجرایی، مدیریتی و صنفی و پیشتاز تحقق اهداف عالی نظام و مطالبات مردم می شناسیم و انتظار داریم این شورا هر دو ماه یکبار تشکیل شود.
معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه جنگ 12 روزه تحمیلی توسط شنیع ترین انسان ها که هیچ معیاری نمی شناسند، به ما تحمیل شد، گفت: دستاوردهای ما در این جنگ مرهون ت