مطالب مرتبط:
تحقق 86 درصدی پیشرفت نهضت ملی مدرسه سازی در استان بوشهر
تاکید بر رفع موانع زیرساختی طرح های نهضت ملی مسکن خوزستان
بازپرداخت وام پروژه های خودمالکی نهضت ملی مسکن 10 ساله شد – ساناپرس
بازپرداخت وام پروژه های خودمالکی نهضت ملی مسکن مشخص شد
بازپرداخت وام پروژه های خودمالکی نهضت ملی مسکن مشخص شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 آبان 1404 ساعت 13:252025-11-08اقتصادي

استاندار زنجان: ارتقای بهره وری و تکمیل نهضت ملی مسکن از اولویت های اصلی استان است


ارتقای بهره وری و تکمیل نهضت ملی مسکن از اولویت های اصلی استان است.

- استاندار زنجان: ارتقای بهره وری و تکمیل نهضت ملی مسکن از اولویت های اصلی استان است استاندار زنجان گفت: ارتقای بهره وری و تکمیل نهضت ملی مسکن از اولویت های اصلی استان است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان  ؛ محسن صادقی در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان با اشاره به سه اولویت اصلی دولت چهاردهم شامل نهضت ملی مسکن، توسعه عدالت آموزشی و مدیریت ناترازی انرژی و آب گفت: در قالب نهضت ملی مسکن، تاکنون ساخت حدود 850 هزار واحد در اراضی ملی 99 ساله آغاز شده که به طور میانگین 35 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی افزود: تا پایان امسال، سه هزار و 700 واحد مسکونی دیگر شامل سه هزار واحد روستایی و هزار و 700 واحد شهری در استان زنجان واگذار خواهد شد و هدف گذاری استان این است که تا پایان سال، تمامی 28 هزار واحد حمایتی مسکن تکمیل و تحویل متقاضیان شود.

صادقی میانگین پیشرفت فیزیکی طرح های نهضت ملی مسکن در استان را 87 درصد اعلام کرد و گفت: تاکنون 11 هزار و 447 واحد به مرحله انتخاب واحد رسیده اند.

به گفته وی، تمامی طرح های مسکن مهر تا خرداد سال آینده و طرح های نهضت ملی مسکن تا پایان سال 1405 به بهره برداری خواهند رسید.


برچسب ها: استان - استاندار زنجان - اولویت - بهره وری - زنجان - ارتقای - استاندار
آخرین اخبار سرویس:

استاندار زنجان: ارتقای بهره وری و تکمیل نهضت ملی مسکن از اولویت های اصلی استان است

استاندار زنجان: ارتقای بهره وری و تکمیل نهضت ملی مسکن از اولویت های اصلی استان است