مطالب مرتبط:
خراسان شمالی، دروازه تجارت با آسیای میانه: وعده بزرگ دولت یا یک بازی سیاسی؟
سواحل مکران گنج پنهان ایران؛ تداوم صید و توسعه دریامحور اولویت دولت چهاردهم+ فیلم
فردوس چشم انتظار جهش توسعه ای؛ بسته پروژه های اولویت دار به دولت ارائه شد
دولت خاتمی نمایشگر اوج توانمندی و هماهنگی مدیریت کشور بر پایه خردورزی جمعی برای توسعه بود
معاون وزیر آموزش و پرورش: خدمات رسانی به مناطق محروم جزو اولویت های دولت است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 29 آبان 1404 ساعت 13:402025-11-20اقتصادي

توسعه تبادلات تجاری با کشور های آسیای میانه اولویت دولت است


این موضوع از اولویت های دولت چهاردهم است و باید به صورت حرفه ای دنبال شود تا سود اقتصادی آن نصیب مردم شود.

- توسعه تبادلات تجاری با کشور های آسیای میانه اولویت دولت است استاندار خراسان شمالی گفت: این موضوع از اولویت های دولت چهاردهم است و باید به صورت حرفه ای دنبال شود تا سود اقتصادی آن نصیب مردم شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ؛ بهمن نوری در جلسه سه شنبه های تسهیلگری استان گفت: سفر هیات تجاری استان به کشور ترکمنستان نقاط قوت زیادی داشت و فرصت مناسبی برای معرفی محصولات ایرانی فراهم شد که باید از آن به بهترین شکل بهره برداری شود.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به اینکه سایر کشور ها اکنون بازار ترکمنستان را در اختیار دارند، گفت: مردم این کشور به محصولات ایرانی علاقه مند هستند و باید زمینه های حضور بیشتر تجار و فعالان اقتصادی فراهم شود تا تبادلات تجاری افزایش یابد.

نوری همچنین به روند مجوز های سرمایه گذاری و پروژه های توسعه ای اشاره کرد و تصریح کرد: سرمایه گذاری ها نیازمند برنامه ریزی و مطالعه دقیق هستند و نمی توان انتظار داشت در کوتاه مدت به نتیجه برسند.

وی از رسانه ها خواست که نقد های خود را دانش محور و منصفانه ارائه کنند و تاکید کرد: مدیران می توانند از انتقاد برای یافتن راهکار استفاده کنند، اما انتشار م


برچسب ها: استاندار خراسان شمالی - خراسان شمالی - تبادلات تجاری - اولویت - اقتصادی - آسیای میانه - کشور
آخرین اخبار سرویس:

توسعه تبادلات تجاری با کشور های آسیای میانه اولویت دولت است

توسعه تبادلات تجاری با کشور های آسیای میانه اولویت دولت است