مطالب مرتبط:
واکنش مشاور وزیر آموزش و پرورش به کاهش سن ورود به مدرسه
تصاویر/ آموزش همیاران سلامت در مدرسه علمیه امام صادق(ع) جیرفت
تشکیل سامانه رصد مردمی و برگزاری همایش «مضرات آرایش های نوپدید» در آموزش و پرورش
کارخانه بازیکن سازی به همت وزیر آموزش و پرورش احیا می شود
برگزاری دومین جشنواره زیبایی اسب در رودان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 18 آبان 1404 ساعت 11:102025-11-09اجتماعي

ابلاغ دستورالعمل برگزاری «جشنواره مدرسه ای نقشینه» ازطرف وزیر آموزش وپرورش


وزیر آموزش وپرورش با هدف ایجاد تنوع در فرصت های تربیتی در مراکز آموشی و تربیتی برای پاسخگویی به نیاز های دانش آموزان، دستورالعمل برگزاری «جشنواره مدرسه ای نقشینه» با شعار «هر دانش آموز یک نقش، - ابلاغ دستورالعمل برگزاری جشنواره مدرسه ای نقشینه ازطرف وزیر آموزش وپرورش وزیر آموزش وپرورش با هدف ایجاد تنوع در فرصت های تربیتی در مراکز آموشی و تربیتی برای پاسخگویی به نیاز های دانش آموزان، دستورالعمل برگزاری جشنواره مدرسه ای نقشینه با شعار هر دانش آموز یک نقش، هر دانش آموز یک تشکل به اداره های کل آموزش وپرورش استان ها ابلاغ کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ در این دستورالعمل آمده است: جشنواره مدرسه ای نقشینه دارای سه رویداد اصلی؛ فعال سازی همه تشکل های دانش آموزی در مدرسه، فعال سازی نقش های مدرسه ای و مسابقات و مشارکت فراگیر مدرسه ای است.

بر اساس این ابلاغ، در سال اول برگزاری، بخش رقابتی جشنواره ویژه مدارس متوسطه اول است و باید اقدامات طبق برنامه زمان بندی قید شده در دستورالعمل، در طول سال تحصیلی انجام شود.

گفتنی است؛ اجرای کامل و موفق این جشنواره، سطح مشارکت مدارس و نقش پذیری دانش آموزان، به عنوان یکی از ملاک های ارزیابی عملکرد در حوزه پرورشی و فرهنگی مدارس محسوب می شود.


برچسب ها: وزیر آموزش وپرورش - آموزش وپرورش - دانش آموز - دستورالعمل - مدرسه - وزیر آموزش - برگزاری
آخرین اخبار سرویس:

ابلاغ دستورالعمل برگزاری «جشنواره مدرسه ای نقشینه» ازطرف وزیر آموزش وپرورش

ابلاغ دستورالعمل برگزاری «جشنواره مدرسه ای نقشینه» ازطرف وزیر آموزش وپرورش