مطالب مرتبط:
نگاهی به اهمیت اجرای طرح توسعه بندر چارک
بازنشستگان برای دریافت کارت چند منظوره عجله کنند | آغاز اجرای طرح افتتاح حساب پشتیبان ویژه کارت رفاهی امید
جزییات اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
اجرای طرح نذر خدمت در بخش لیردف جاسک
اجرای طرح «تابستان طلایی؛ فرصت همدلی» با محوریت ارتقاء سلامت روان و تحکیم بنیان خانواده طلاب
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 آبان 1404 ساعت 10:402025-10-25اقتصادي

آمادگی 372 دستگاه ماشین آلات برای اجرای طرح راهداری زمستانی در همدان


مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان همدان از آمادگی کامل نیرو های راهداری استان برای اجرای طرح زمستانی امسال خبر داد - آمادگی 372 دستگاه ماشین آلات برای اجرای طرح راهداری زمستانی در همدان مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان همدان از آمادگی کامل نیرو های راهداری استان برای اجرای طرح زمستانی امسال خبر داد به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان ، حمید پرورشی خرم گفت: 541 نفر نیروی راهدار با بهره گیری از 372 دستگاه انواع ماشین آلات در 35 راهدارخانه و 45 گردنه برف گیر استان آماده خدمات رسانی به کاربران جاده ای هستند.

وی بیان کرد: با توجه به شرایط جغرافیایی و کوهستانی استان، هرساله از اواسط آبان شاهد نخستین بارش برف پاییزی در ارتفاعات به ویژه محور های کوهستانی هستیم و بر همین اساس این اداره کل از هم اکنون آمادگی کامل برای مقابله با شرایط بحرانی زمستان را دارد.

وی افزود: در راستای کنترل سیلاب های احتمالی و حفظ ایمنی محور های ارتباطی از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 868 دستگاه پل و آبرو لایروبی و حدود 1800 کیلومتر شیار و قنو در حاشیه راه ها تنظیم و احداث شده است تا آب های سطحی به صورت اصولی هدایت شود.

پرورشی خرم با اشاره به ذخیره سازی 75 هزار تُن شن و نمک در 35 راهدارخانه فعال استان، تصریح کرد: همدان دارای 45 گردنه برف گیر است که ا


برچسب ها: راهدار - راهداری و حمل ونقل جاده ای - راهداری - استان - استان همدان - آمادگی - زمستان
آخرین اخبار سرویس:

آمادگی 372 دستگاه ماشین آلات برای اجرای طرح راهداری زمستانی در همدان

آمادگی 372 دستگاه ماشین آلات برای اجرای طرح راهداری زمستانی در همدان